Română blackjack fără depunere bonus

  1. Online Jocuri De Noroc: Toate simbolurile din acest joc sunt tematice Cufărul cu bijuterii (Wild), Busola (Scatter), Sacul cu bani, Piratul, Femeia-pirat, Papagalul, Corabia, Harta Comorii, Ocheanul, Cârligul-proteză și diferite monede.
  2. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Păcănele Electronic 2023 - Urmăriți-l pe bloggerul nostru chinny pe cele mai bune mâini de poker.
  3. Cele Mai Bune Opțiuni Pentru Rotiri Gratuite Online Gratuite: Online, cu toate acestea, fiecare cazinou este în concurență directă cu orice alt cazinou.

Top siteuri pariuri

Jocuri Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Pentru Ruleta
Puteți continua acest slot alegând dimensiunea pariului înainte de a începe să rotiți.
Română Spins Gratuite Aparate De Joc Cu Bonus Fara Depunere In 2023
Indiferent de bani este în oală, ei nu mai a ta.
Slot machine cuprinde nouă linii de plată, care este ușor inferior pentru astfel de jocuri.

Jocuri slot câștigător 2023

Jocuri Ruletă Electronica Online
Reprezentanții sunt foarte prietenoși, iar nivelul serviciilor este într-adevăr de cea mai bună calitate.
Jocuri Slot Gratuite Pe Site-Uri Oficiale De Cazinouri Online
Vorbim mai multe despre asta într-o clipă.
Cazinou Rotiri Gratuite 2023

Contributii la psihologia morala

0,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 381208Autor: Holman Andrei, Olaru BogdanData apariție: 29-11-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Contributiile din acest volum pornesc de la un dublu interes: pentru studierea comportamentului moral, a conditiilor manifestarii sale reale, si pentru modul de justificare ce sustine un sistem de recomandari normative. Ele redau rezultatele unor studenti doctoranzi si cercetatori postdoctorali care au urmarit obiective individuale de cercetare reunite sub tema mai larga: „Fundamentele normativitatii si constrangerile psiho-sociale” in cadrul de lucru oferit cu generozitate de Academia Romana, Filiala Iasi, in perioada iunie 2014 – august 2015.

Variate studii de psihologie morala au pus in evidenta factorii care influenteaza formularea si intemeierea judecatilor si evaluarilor morale. Cercetarile empirice au readus in discutie o dihotomie conceptuala larg discutata si in traditia gandirii filosofice: distinctia dintre rationarea explicita, abstracta, orientata de temeiuri si principii, pe de o parte, si judecarea intuitiva, rapida, automata, la un nivel relativ inaccesibil sondarii constiente, pe de alta parte. Dispunem de mai multe modele teoretice explicative ale judecarii morale, fara a putea vorbi inca de o clarificare univoca a rolului diferitelor procese psihologice implicate. Studiile din acest volum participa la aceasta dezbatere teoretica. Ele ofera cateva explorari originale ale unor teme de cercetare importante, precum: rolul emotiilor in generarea judecatilor despre dileme morale (de ex., the switch dilemma, the footbridge dilemma etc.); ponderea proceselor automate in formularea judecatilor morale; strategiile de corectare a erorilor de evaluare a actiunilor din perspectiva morala; rolul unor structuri configurate pe cale evolutiva (precum empatia) etc.

Acest volum de studii ofera bursierilor posibilitatea de a-si prezenta rezultatele, de a face cunoscute modul lor de examinare si metodologia adoptata pentru studierea temelor individuale de lucru. Se realizeaza astfel o raportare direct la fluxul de cunostinte de actualitate din domeniu. Castigul acestui volum se va vedea pe termen imediat in extinderea proiectelor teoretice si in planificarea unor noi studii teoretice sau experimentale.

Bogdan Olaru, Andrei Holman

Informații suplimentare

Titlu

Contributii la psihologia morala

Preț

0,00

ISBN

978-606-26-0354-0

Format

Academic

Pagini

296

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contributii la psihologia morala”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON