Poker fara bani

  1. Cele Mai Bune Jocuri Slots Cazinou Fără Depozit Gratis: Să acorde o atenție la ZAR Casino.
  2. Cele Mai Bune Păcănele Mobil Aparate 2023 - Bonusul principal este bonusul Cleopatra, care este un free-spin care este declanșat de capetele Sfinxului.
  3. Strategii Pentru Pariuri Sigure Și Minimizează Riscurile: Banca este o parte plictisitoare, dar esențială a jocurilor de noroc online și trebuie să o abordăm în recenzia noastră SlotoCash.

Cazinou web rotiri gratuite la înregistrarea fără depunere

Cele Mai Noi Site-Uri De Ruletă Sigură Cu Spins Gratuite 2023
Așadar, căutați recenzii Microgaming, opinii ale experților și comentarii reale ale jucătorilor înainte de a juca pe un site nou - chiar dacă are sloturi Microgaming.
Spins Gratuite Fără Depunere În Cazinouri Online Cu Sloturi În 2023
În plus, dacă nudging wild ajută la formarea unui câștig, pozițiile care nu au contribuit la un câștig sunt convertite în simboluri wild de dimensiuni obișnuite, care pot apoi să scadă pentru a ajuta și a forma mai multe victorii.
Orice fonduri care depășesc vor fi anulate din soldul jucătorilor.

Poker cu bani reali

Cele Mai Bune Sloturi Cazinou
În 5 secunde, veți fi redirecționat către zona numai pentru membri.
Sloturi Jocuri De Cazinou Fără Depozit Online
Pentru o secundă, s-ar putea simți nedumerit.
Bani Din Cazinou Online 2023

Integrarea profesionala a categoriilor vulnerabile

41,42 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 371201Autor: Baciu Loreni, Bîrneanu Andreea, Dragomir (Biriș) Diana, Lazăr TheofildData apariție: 15-12-2014

Descriere

Elaborarea, editarea si tiparirea acestei carti are loc in cadrul proiectului „Integrat, Activ, Independent! Facilitarea integrarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile din judetul Timis” – POSDRU/115/6.2/G/123561, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!”.
Proiectul este implementat in perioada 1 Martie 2013 – 28 Februarie 2015 de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, in parteneriat cu Asociatia COLFASA, Institutul de Cercetare pentru Dezvoltare Sociala si Inovare – ICED si SIVECO Romania.

Scopul proiectului vizeaza facilitarea accesului la formare si integrarea/ reintegrarea persoanelor vulnerabile pe piata muncii (in special a celor provenite din comunititi rurale sau izolate), in scopul evitarii excluziunii sociale, marginalizarii si discriminarii, prin implementarea de masuri active care sa asigure sanse egale in integrarea pe piata muncii, prin oportunitati de ocupare, servicii de sprijin si acompaniere si constientizarea actorilor de pe piata muncii si a comunitatii cu privire la abilitatile, drepturile si beneficiile sociale ale participarii persoanelor vulnerabile pe piata muncii.

Materialul este structurat in patru capitole, dupa cum urmeaza:
In cadrul capitolului I, elaborat de catre doamna Loreni Baciu, Coordonator activitati ICED in cadrul proiectului, este facuta o trecere in revista a problematicilor care descriu situatia fiecaruia dintre grupurile tinta vizate de catre proiect (persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma si familii cu mai mult de 2 copii, inclusiv familii monoparentale), cu accent pe activitatea de integrare a acestor categorii pe piata muncii.
Capitolul al II-lea este contributia doamnei Diana Dragomir (Biris), Expert studiu din partea ICED in cadrul proiectului. Acest capitol prezinta un rezumat al principalelor politici europene si nationale care guverneaza procesul de integrare sociala si profesionala a grupurilor vulnerabile, precum si o serie de modele de interventie adresate, la nivel national, acestor categorii de beneficiari.
In cadrul celui de-al III-lea capitol, doamna Andreea Birneanu, Expert cercetare din partea ICED in cadrul proiectului, prezinta o serie de aspect interesante rezultate din cercetarea de teren derulata in perioada mai 2013 – februarie 2014, cercetare care a vizat analiza nevoilor persoanelor vulnerabile recrutate in cadrul proiectului, in ceea ce priveste serviciile de sprijin pentru integrarea pe piata muncii.
Capitolul al IV-lea, elaborat de catre domnul Theofild Lazar, Asistent manager in cadrul proiectului si Coordonator al partenerului Asociatia Colfasa, prezinta rezultatele obtinute in cadrul studiului care a vizat analiza pietei muncii in judetul Timis, in termeni de nevoi ale angajatorilor locali privind pregatirea si calificarea fortei de munca. Acest capitol are la baza cercetarea derulata in cadrul proiectului, in perioada mai – decembrie 2013, de catre domnul Mircea Alexiu, Expert studiu ICED.

Toate aceste patru capitole sunt menite sa creeze cititorului o imagine tridimensionala atat cu privire la complexitatea unui asemenea demers (de crestere a participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile), cat si cu privire la necesitatea cresterii numerice si calitative a unor actiuni similare, pentru a atinge obiectivele de dezvoltare sociala si economica pe care ni le-am stabilit, deopotriva la nivel national si european.

Informații suplimentare

Titlu

Integrarea profesionala a categoriilor vulnerabile

Preț

41,42

ISBN

978-606-26-0100-3

Format

Academic

Pagini

158

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Integrarea profesionala a categoriilor vulnerabile”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON