Jocuri cazinou gratuite cele mai bune ruletă electronica 2023

  1. Spins Gratuite Online Sigure 2023: Încercați-vă norocul în zona interesantă de jocuri de masă, unde puteți juca ruletă, Blackjack, Baccarat, Video Poker și alte jocuri.
  2. Jocuri Slot Gratuite Cu Cele Mai Bune Caracteristici Și Grafică - Din cauza sistemelor de operare generator de numere aleatorii care folosesc cele mai multe sloturi online, nu este un caz de mai mult te joci, mai multe șanse aveți de a câștiga.
  3. Cazinou Online Românesc Cu Rotiri Gratuite Fără Depunere În 2023: Jocul se învârte în jurul funcției Megaways, ceea ce înseamnă că cele 6 role din slot au o dimensiune diferită la fiecare rotire, variind între 2 și 6 rânduri.

Rotiri gratuite ruleta 2023

Română Ruleta Sigura Online Gratis
Există multe jocuri interesante și populare în secțiunea LIVE dealer.
Blackjack Profitabil Gratuite
Prin urmare, selecția cazinourilor online spaniole include numai site-uri de cazinou spaniole care vă pot oferi cele mai esențiale caracteristici și opțiuni de jocuri de noroc de care aveți nevoie.
Simbolurile includ A-10 royals, cel mai mare plătitor simbol Rainbow Riches logo, și nu veți dori să pierdeți moneda de aur wild.

777 Cele mai bune 3d sloturi jocuri 2023

Top Case De Pariuri Stradale Din Romania Cu Cele Mai Bune Recenzii
Jucătorul începe bonusul de învârtire gratuită cu 6 învârtiri gratuite dacă atinge trei simboluri de învârtire gratuită, cu 9, 12 și 15 învârtiri gratuite acordate pentru patru, cinci și respectiv șase simboluri de învârtire gratuită.
Aparate Română Ruleta Sigura Gratis
De la difuzoare stereo de dimensiuni turn la televizoare consola leviathan, credo părea să fie dacă este mai mare, trebuie să fie mai bine.
Jocuri Cele Mai Bune Blackjack Electronic Cazinou Gratis

Importanta completarii datelor de corologie a speciilor cu modelari ecologice pentru managementul biodiversitatii.

0,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Cod: 382330Autor: Pop Dorin AlexandruData apariție: 16-12-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Scopul lucrarii de fața este reprezentat de descrierea unor instrumente moderne de lucru specifice ecologiei, cu aplicații foarte utile in managementul biodiversitații și al ariilor naturale protejate. Utilizarea instrumentelor de modelare ecologica pentru completarea unor goluri informaționale in cunoașterea distribuției speciilor de fauna (și nu numai de fauna) poate fi foarte utila in pentru manage¬mentul biodiversitații. Pe baza informațiilor obținute ca urmare a utilizarii binomului ”date reale de distribuție din teren” + ”modelarea ecologica a distribuției potențiale a speciilor” se pot lua decizii mult mai bine fundamentate privind desem¬narea de noi arii naturale protejate, de elaborare a unor documente programatice de conservare a biodiversitații (planuri de acțiune pentru specii, la nivel național), de concepere a unor programe de monitorizare a speciilor, de elaborare și realizare a unor masuri de conservare, de reconstrucție ecologica, de interdicție a dezvoltarii unor planuri sau proiecte in anumite zone sensibile pentru speciile cu statut legal de protecție, de zonare funcționala a ariilor naturale protejate etc.

Modelarea ecologica pe de o parte umple anumite goluri informaționale ale cunoașterii distribuției spațiale a speciilor, pe de alta parte poate descoperi anumite corelații privind modul de distribuire in spațiu a exemplarelor diferitelor specii, utilizand instrumente ale statisticii. Mai concret, datele din teren sunt asociate cu date covariate de mediu, considerate ca fiind relevante in procesul de structurare a modului de distribuție a speciilor. Rezulta harți unitare de distribuție potențiala a speciilor, fiecarui punct din spațiu fiindu-i asociata o probabilitate de prezența.

Ca studiu de caz am ales un fenomen geomorfologic, care are un potențial ridicat de structurare a distribuției speciilor de amfibieni și reptile dependente de habitate acvatice. In lucrare arat cum ca datele din literatura de specialitate sunt insuficiente de la o anumita scara spațiala in jos, fiind absolut necesare datele actualizate din teren. Cum insa in orice studiu de teren exista limitari ale resurselor (de timp, de accesibilitate și financiare), diferite instrumente de modelare ecologica pot acoperi gaurile informaționale privind distribuția spațiala / corologia speciilor.

Obiectivele acestei lucrari au constat in inventarierea și cartarea alunecarilor active de teren, a habitatelor acvatice lentice și a speciilor de herpetofauna, pe de-o parte (ca proces de culegere date din teren), pe de alta au constat in realizarea unor modelari ecologice, a testarii unor modele care sa sublinieze anumite corelații ecologice intre biodiversitate și geodiversitate, a realizarii unor analize spațiale care sa surprinda importanța alunecarilor de teren pentru biodiversitate (in speța: herpetofauna) și in evaluarea starii de conservare a unor specii de herpetofauna cu statut deosebit de conservare.

Informații suplimentare

Titlu

Importanta completarii datelor de corologie a speciilor cu modelari ecologice pentru managementul biodiversitatii.

Preț

0,00

ISBN

978-606-26-0644-2

Format

CD

Pagini

172

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Importanta completarii datelor de corologie a speciilor cu modelari ecologice pentru managementul biodiversitatii.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON