Fundamentarea deciziei manageriale in invatamantul superior romanesc

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 382232Autor: Popovici Virgil-IonData apariție: 16-08-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In contextul european actual, este necesar ca toate universitatile sa devina mai puternice, iar pentru aceasta, au nevoie de autonomie si descentralizare deplina, o finantare foarte buna si o transparenta totala in procesul decizional.

In Romania, una dintre consecintele adoptarii noii Legi nr.1/2011 – Legea Educatiei Nationale, astfel cum a fost modificata si completata, a fost aceea a necesitatii ca, toate institutiile de invatamant superior, sa-si reformuleze intreaga lor strategie de organizare si functionare si, prin urmare, sa reproiecteze intregul sistem de luare a deciziilor.

Imbunatatirea managementului universitar, a mecanismului de luare a deciziilor in invatamantul superior romanesc, este o provocare in ceea ce priveste punerea in aplicare a principiilor Procesului de la Bologna.

Toate acestea trebuie sa se faca, luandu-se in considerare, in mod automat, toti factorii care influenteaza management universitar, in principal, dar si procesul decizional in universitatile din Romania, presupunand ca gestionarea inseamna luarea deciziilor.
Imbunatatirea managementului universitar, intregul management, actual si viitor, este legata, intr-un fel, de adoptarea si punerea in aplicare a deciziilor.

Informații suplimentare

Titlu

Fundamentarea deciziei manageriale in invatamantul superior romanesc

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0301-4

Format

Academic

Pagini

270

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fundamentarea deciziei manageriale in invatamantul superior romanesc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON