Bani din cazinou 2023

  1. Jocuri Cazinou Fără Depozit Gratuite Română Păcănele: De obicei, site-urile de cazino care sunt mai slabe în ceea ce privește ofertele de jocuri de cazino sau doar lansate pe o piață nouă tind să nu ofere bonusuri de depunere – iar Woo Casino nu se încadrează în niciuna dintre aceste două categorii.
  2. Jocuri Cele Mai Bune Spins Gratuite Online - Faptul că jumătate din simbolurile sale sunt cărți de poker stoc, evident, nu ajuta deloc.
  3. Jocul Blackjack Online: Reguli Și Strategii Pentru Începători: Afla, de asemenea, strategiile pentru tipul de pariu sistem ales.

Spins gratuite deschise

Jocuri Populare Cazinou Cele Mai Bune Ruletă Electronică În Arad În 2023
Cu cât pariul este mai mare, cu atât este mai mare prețul Scatter-urilor.
Cele Mai Bune Păcănele Gratuite
Pentru a fi mai exact, este South Ozone Park în Queens care pretinde acasă la pista.
Atenție mare la popcorn și suc în timp ce vizionezi Omul Invizibil..

Jocuri de cazinou fără depozit bani reali

Cele Mai Bune Jocuri De Noroc Online
Simbolul găurii de iepure apare doar în tamburul central și și dacă reușești să-l aterizezi, astfel declanșezi bonusul găurii de iepure.
Joc Blackjack Profitabil Gratis
Echipa de asistență pentru clienți este prietenoasă și utilă.
Cele Mai Bune Sloturi Online Cu Runde Gratuite

Frauda Carusel

35,00 lei

Categorii: , Cod: 10745Autor: Șanta Ovidiu IoanData apariție: 01-09-2017 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Grupurile de criminalitate organizata obțin venituri insemnate din activitați ilicite precum traficul ilegal cu stupefiante, armament, muniție și explozivi, traficul de persoane, infracțiunile de bancruta frauduloasa și nu in ultimul rand, veniturile substanțiale obținute din macrocriminalitatea economico-financiara, incepand cu infracționalitatea din domeniul bancar și incheind cu profiturile uriașe generate de frauda „CARUSEL”.

Toate aceste venituri din activitați ilicite sunt „depozitate” in conturile economiei subterane iar, ulterior, o parte dintre acestea vor lua calea finanțarii actelor de terorism.
Cu toate acestea, realitatea demonstreaza din plin ca, in prezent, frauda „CARUSEL”, componenta a fraudei fiscale, este departe de a fi perceputa in mod corect și complet ca „finanțator” al terorismului, astfel incat, mecanismele gandite pentru a o preveni, descoperi și combate sunt oarecum insuficiente.

Daca la inceput frauda „CARUSEL” s-a axat pe „comerțul comunitar” cu bunuri corporale (in principal produse cu valoare ridicata precum telefoane mobile, procesoare de calculatoare și metale prețioase), in ultima perioada aceasta a migrat catre „comerțul comunitar” cu bunuri necorporale (respectiv certificate de emisii de CO2, gaze naturale și energia electrica), facand-o „mai rapida” și din ce in ce mai greu de descoperit.
Sustragerea contribuabililor cu „ajutorul” fraudei „CARUSEL” de la plata TVA, precum și obținerea, fara drept, a unor sume de bani cu titlu de rambursari, poate pune in pericol securitatea financiara a statului de drept, afectand in mod negativ, prin „efectul domino”, atat bugetul național, cat și bugetul Uniunii Europene.

Printr-un astfel de mecanism complex, nu se obțin doar o parte din fondurile necesare gruparilor teroriste de a-și duce la bun sfarșit atacurile sangeroase, dar, in același timp, se diminueaza și puterea economiei de suprafața care „susține/finanțeaza” acțiunile instituțiilor cu atribuții de prevenire, descoperire și combatere, atat a criminalitații organizate, cat și a terorismului.

In conținutul acestei cercetari voi incerca sa arat faptul ca, frauda „CARUSEL”, nu este numai un simplu „finanțator” al terorismului cu ajutorul careia se „genereaza” o parte din resursele financiare necesare gruparilor teroriste pentru a-și organiza, planifica și duce la bun sfarșit atacurile teroriste, dar și un posibil „terorist” invizibil care poate pune in pericol funcționarea in condiții de siguranța a rețelei electrice de transport, parte a infrastructurii critice naționale.

Informații suplimentare

Titlu

Frauda Carusel

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0801-9

Format

Academic

Pagini

306

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Frauda Carusel”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON