Jocuri blackjack fără depunere cu fructe gratis

  1. Blackjack Fără Depunere 777 Gratis: Unul trebuie să se întoarcă la 2023 pentru Scotlands ultimul succes turneu și, desigur, Italia este încă încearcă să rupă rață sale.
  2. Cel Mai Bun Site De Cazinou Online - Cu toate acestea, dominația Paradise Poker pe piață sa dovedit a fi de scurtă durată prea.
  3. Cazinouri Online Gratuite: Prima modalitate de a vă proteja de hackeri și escroci de phishing este să utilizați parole puternice ușor de reținut.

Jocuri cele mai bune ruletă electronica gratis noi

Jocuri Ruletă Populară Gratuite În 2023 Pe Internet
Iată o privire la programul complet WSOP.
Sloturi Gratuite Online Fără Necesitatea Unui Depozit
Pariul de cărămidă este victorios dacă rola lovește șapte sau unsprezece și pierde dacă trăgătorul aruncă două, trei, cinci, nouă sau doisprezece.
Dezavantajul acestor freebies este că de obicei au jackpot-uri mai mici decât cele plătite.

Aparate cele mai bune ruletă electronica

Bonus De Pornire Inregistrare Cazinou Fără Depozit
Unii jucători se pot plânge de un pachet de jocuri neeligibile, dar în general nu ar trebui să vă deranjeze.
Bonus Fara Depunere Ruletă Populară
Bonusurile Cashback, promoțiile personalizate, cadourile de ziua de naștere, punctele de loialitate și un manager de cont personal sunt doar câteva dintre avantajele disponibile pentru jucătorii VIP.
Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit În Anul 2023

Finante

14,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9141Autor: Teodorescu Cristian DragoșData apariție: 02-05-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Finantele reprezinta o componenta esentiala a vietii economico-sociale a unui stat.
Finantele publice sunt indisolubil legate de constituirea resurselor financiare publice, de modul de repartizarea a acestora pentru satisfacerea nevoilor generale ale societatii, de impozite si taxe, datorie publica si nu in ultimul rand, de procesul bugetar specific Romaniei.

Lucrarea de fata isi propune a fi un instrument aplicativ al cunostintelor pe care le-am oferit studentilor in orele de curs si seminar.

Lucrarea este structurata pe capitole, corespunzatoare capitolelor din suportul de curs, cuprinzand teste de verificare si studii de caz rezolvate.

Testele de verificare ofera studentilor posibilitatea verificarii cunostintelor acumulate in domeniul finantelor publice si private, raspunsurile studentilor putand fi confruntate cu cele aflate la finalul lucrarii.

Studiile de caz sunt bazate pe indicatori statistici, formule de calcul si metode de analiza prezentate in cadrul cursurilor si seminariilor si acopera majoritatea aspectelor teoretice prezentate in suportul de curs.

Lucrarea se adreseaza studentilor Facultatii de Stiinte Economice din Universitatea de Petrol – Gaze din Ploiesti si constituie un instrument util in pregatirea si sustinerea examenului de finante.
Lucrarea cuprinde si un dictionar de termeni si definitii specifici finantelor publice, pe care studentii il pot consulta si utiliza in elaborarea raspunsurilor la testele propuse, cat si la intrebarile prin care studentii isi autoevalueaza cunostintele teoretice.

AUTORUL

Informații suplimentare

Titlu

Finante

Preț

14,00

ISBN

978-606-26-0314-4

Format

Academic

Pagini

98

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Finante”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON