Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Elemente de econometrie asistate de programul Excel

32,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Cod: 98745Autor: Popovici Alexandru A.Data apariție: 01-06-2012 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Confruntat cu necesitatea adoptarii — de obicei sub presiunea timpului si a multor constrangeri severe — a unor decizii complexe, managementul macroeconomic a extins in mod considerabil cererea de studii prospective. Acest impuls, impreuna cu progresele inregistrate de teoriile explicative, contabilitatea nationala, econometrie si tehnica de calcul, au constituit suportul spectaculoasei dezvoltari a modelarii in ultimele 5-6 decenii. Banca de specialitate a Institutului de Statistica si Economie Cantitativa al Universitatii din Hamburg consemna — acum cativa ani — circa 4500 de astfel de modele, elaborate in intreaga lume.

Ma bucur ca pot prefata o lucrare de econometrie scrisa de Alexandru Popovici. Bibliografia de specialitate este, precum se stie, imensa si foarte diversificata. Nu le este usor sa se “descurce” in acest hatis de proceduri nici chiar celor initiati. Pentru specialistii in formare, este cu atat mai necesara publicarea de lucrari-ghid, de genul celei de fata. Focalizarea atentiei — deliberat asumata de autor — asupra algoritmilor de baza ai econometriei este benefica nu numai pentru ca, fara intelegerea acestora, nici tehnicile mai sofisticate nu pot fi implicate. Exista o ratiune mai adanca a unei astfel de optiuni. Analistul este mereu confruntat cu dilema interpretarii pur calitative a fenomenelor economice sau a prelucrarii mecanice — cu ajutorul unuia dintre numeroasele soft-uri acum disponibile — a seriilor statistice aferente. Prima abordare ramane putin eficienta in plan praxiologic, iar cealalta risca sa esueze intr-un formalism decuplat de realitate.

Volumul Elemente de econometrie asistate de programul Excel fereste cu grija cititorul de ambele aceste primejdii. Il recomand de aceea tuturor celor interesati de tehnicile moderne de analiza si predictie economica.

Acad. Emilian Dobrescu

Informații suplimentare

Titlu

Elemente de econometrie asistate de programul Excel

Preț

32,00

ISBN

978-606-647-166-4

Format

A5 14,5 x 20,5

Pagini

304

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Elemente de econometrie asistate de programul Excel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON