Ruletă mobilă sigura jocuri de cazinou online

  1. Aparate Ruleta Electronica Online: Louis Cardinals va lua pe Atlanta Braves în jocul 5 al playoff-urilor divizionare MLB.
  2. Jocuri Populare Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Spins Gratuite 2023 - În acest fel, veți putea să vă bucurați de avantaje exclusive care vă vor face experiența de bingo mult mai palpitantă și mai fructuoasă.
  3. Cel Mai Bun Site De Blackjack Electronic: Când faceți clic pe butonul Slot situat pe pagina principală, acesta va deschide o mulțime de jocuri diferite..

Jocuri cu cele mai bune ruleta sigura online gratis

Rotiri Gratuite Cu Bonus Fără Depunere La Cazinouri Online În 2023
Cu toate acestea, Heastie nu este singurul membru al Adunării nu în favoarea on-line jocuri de noroc, și la fel de mult ca Pretlow încearcă să explice că nu este nimic mai mult decât o extensie a New York-ului curent industria jocurilor de noroc, unii oameni rămân neconvingători și închis la ideea.
Jocuri De Noroc La Blackjack Online Cu Opțiunea De A Juca Pentru Bani În 2023
În al treilea rând, vom analiza o altă opțiune de plată cunoscută sub numele de Litecoin, care este foarte asemănătoare cu celelalte două metode menționate mai sus, dar cu câteva diferențe.
Există, de asemenea, alte categorii și subcategorii de jocuri slot în e-Cazinouri.

Jocuri cazinou gratuite blackjack profitabil

Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Cu toate acestea, oferta NetEnts de titluri licențiate nu se termină aici, deoarece compania a creat și o serie de jocuri bazate pe blockbustere uriașe de la Hollywood.
Od Bonus Casino Pentru Jucătorii Din România
Orice combinație formată fără simbol wild în timpul rotirilor gratuite este triplată.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023

Drepturile omului. Tendinte si orientari contemporane

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8102Autor: Tomescu MădălinaData apariție: 10-05-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In condițiile actuale, cand drepturile ființei umane sunt – tot mai frecvent, iar, in unele cazuri, tot mai brutal incalcate – cand dreptul la viața, dreptul la sanatate, dreptul la siguranța personala, nemaivorbind de dreptul la onoare și demnitate sunt puse in cauza, o cercetare științifica consacrata ”Drepturilor omului” reprezinta un demers academic pe care il salutam cu caldura, socotindu-l mai mult decat binevenit.

Datoram acest demers academic unei personalitați cu preocupari recunoscute și apreciate in activitatea didactica universitara și in abordarea științifica a drepturilor omului. Conf.univ.dr. Madalina Tomescu a elaborat o noua lucrare: ”Drepturile omului. Tendințe și orientari contemporane ”, in care ne atrage atenția asupra drepturilor care ne-au fost conferite – inca din perioada concepțiunii și pana in ultima clipa a vieții – drepturi a caror respectare se impune in Comunitatea umana careia aparținem, pentru ca viața in acea comunitate sa fie normala, pentru ca sa conviețuim in buna ințelegere și pentru ca sa ne bucuram de toate implinirile la care nazuim in anii ce ne sunt haraziți sa-i traim impreuna și alaturi de mii, sute de mii, milioane de ființe vii.

In calitatea pe care am deținut-o de Raportor Special al Națiunilor Unite privind Drepturile Omului și Tineretul, in anii 1985-1993, am ajuns la concluzia ca ”toate ființele umane se nasc cu șanse, traiesc cu speranțe și mor cu regrete”. Ne naștem cu șanse de a ne afirma in acele domenii ale vieții pe care le agream; traim cu speranța ca ne vom valorifica inteligența și priceperea in domeniul pe care l-am ales și ca in viața personala vom intalni cel mai bun partener, care sa fie capabil de daruire, de caldura și ințelegere sufleteasca, impreuna cu care sa ne convingem ca viața merita traita. Michel Eyquem de Montaigne – unul dintre cei mai apreciați ganditori din epoca Renașterii – observa ca ”Oricat de frumos s-ar infațișa soarta omului, el nu se poate numi fericit pana nu trece cea de pe urma zi a vieții sale, din pricina nestatorniciei și valmașirii trebilor omenești, care se schimba in chip și fel la cea mai ușoara clintire…” , iar Charles Louis de Secondat Montesquieu punea o intrebare la al carei raspuns trebuie sa reflecteze toate ființele umane: ”Nu-i oare un lucru minunat sa ne straduim sa-i lasam pe oameni mai fericiți de cum am fost noi?” Profesoara Madalina Tomescu incearca sa dea un raspuns la aceasta intrebare prin analiza academica pe care o face cu privire la statutul legal de care beneficiem fiecare dintre noi, explicandu-ne ca avem drepturi și libertați consacrate, in baza carora putem sa traim in armonie cu ceilalți, in familie, in comunitatea locala, in comunitatea naționala, in comunitatea internaționala…

Cartea Drepturile omului. Tendinte si orientari contemporane pe care a elaborat-o Conf.univ.dr. Madalina Tomescu ne aduce la cunoștința drepturile civile și politice, drepturile economice, sociale și culturale, drepturile de solidaritate, drepturile cetațenești, inclusiv dreptul la buna guvernare de care beneficiem in Comunitatea umana din care facem parte. Meritul autoarei consta și in prezentarea garanțiilor consacrate – prin lege – ca aceste drepturi sa ne fie respectate.

Autoarea lucrarii pe care v-o supunem atenției are preocupari constante intr-un domeniu de mare importanța in lumea in care traim: nediscriminarea. De mai mulți ani – in colaborare cu o instituție consacrata a statului: Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii – Conf.univ.dr. Madalina Tomescu a organizat dezbateri științifice naționale și internaționale, care au propulsat-o intre cei mai capabili cercetatori in domeniu.

In analiza academica pe care a efectuat-o, autoarea se oprește și asupra indatoririlor fundamentale ce ne revin, facand o cercetare pertinenta asupra raportului corelativ, echitabil și necesar intre drepturi și indatoriri. Este remarcabila argumentarea conținuta in lucrare cu privire la exercitarea cu buna credința a drepturilor și libertaților fundamentale.

Gasim in cercetarea științifica pe care ne-o supune atenției autoarea o analiza ampla asupra acelor instrumente juridice și organisme constituite in sistemul european și in sistemul Națiunilor Unite pentru protecția și promovarea drepturilor omului.

Drepturile omului. Tendințe și orientari contemporane este o cercetare academica de referința in domeniu, necesara și studiile universitare, dar, totodata, utila tuturor celor care sunt chemați, prin lege, sa vegheze la promovarea și respectarea Drepturilor Omului. Este o carte in conținutul careia fiecare dintre noi va gasi raspunsuri la multe din problemele cu care ne confruntam in comunitatea naționala, europeana și universala in care traim.

Prof.univ.dr. DUMITRU MAZILU
Raportor special al Națiunilor Unite privind Drepturile Omului și Tineretul (1985-1993)
Președintele Comisiei Constituționale și pentru Drepturile Omului a Consiliului Frontului Salvarii Naționale

Informații suplimentare

Titlu

Drepturile omului. Tendinte si orientari contemporane

Preț

30,00

ISBN

978-606-647-681-2

Format

Academic

Pagini

266

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drepturile omului. Tendinte si orientari contemporane”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON