Descarca jocuri spins gratuite

  1. Regulile Jocului Roata Norocului: Cum Să Joci Și Să Câștigi: BetOnline este un site partener al SB Poker, și astfel mesele și turneele oferite sunt destul de mult identice la cele două site - uri.
  2. Case De Pariuri In Iasi Romania - Pe pagina principală veți găsi câteva informații de bază pe site, detalii despre oferta de bun venit și programul de recompense și o scurtă privire la unele dintre jocurile pe care le-ați putea încerca imediat ce deveniți membru.
  3. Jocuri Ruletă Populară Online Gratis: S-ar putea să vedeți în continuare un bonus legat de utilizarea unei metode specifice, dar credem că acesta este unul dintre bonusurile mai puțin probabile pe care le-ați putea vedea pe acest site.

Loterie fortuna loto

Română Ruleta Sigura Online Gratuită Pentru Începători
În orice caz, vă puteți aștepta ca jocul să ofere bonusuri impresionante, inclusiv rotiri gratuite cu un multiplicator nelimitat, o mulțime de simboluri speciale, garanții bonus și mai multe funcții declanșate aleatoriu.
Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite
În timp ce jaguarii se ascund în jungle, cei care preferă ca animalele lor să fie puțin mai domesticite ar putea prefera bogățiile Piggy, iar fanii mașinilor de fructe retro se vor distra jucând Reel Rush.
Această politică este adoptată pentru a face jocurile online corecte și sigure și pentru a vă asigura că toate transferurile bancare vor ajunge la persoana potrivită.

Cele mai bune aparate de 3d slot gratis noi

Site-Uri Jocuri De Cazinou Fără Depozit
Mai mult, catalogul de bonusuri este actualizat constant, ținând cont de preferințele publicului țintă.
Cel Mai Bun Cazinou Online Blackjack Fără Depunere În România
Este cu siguranță un loc care merită verificat.
Casino Online Cu Bonus La Inregistrare

Dreptul securitatii sociale

40,00 lei

Categorii: , Cod: 8439Autor: Onica-Chipea LaviniaData apariție: 02-06-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cursul Dreptul securitații sociale, publicat la Editura Pro Universitaria, 2014, se adreseaza cu predilecție studenților și masteranzilor care studiaza aceasta disciplina cuprinsa in planul de invațamant, intr-un semestru dar și practicienilor din domeniu, oferind un suport teoretic important pentru o categorie de raporturi juridice de mare actualitate.

Lucrarea Dreptul securitații sociale este structurata in doua parți, corespunzatoare obiectului de reglementare al dreptului securitații sociale și anume: o prima parte este dedicata analizei raporturilor juridice de asigurari sociale (pensii, șomaj, asigurari pentru accidente de munca și boli profesionale, asigurari sociale de sanatate) iar o a doua parte raporturilor de asistența sociala (sistemul național de asistența sociala cu cele doua componente ale sale, respectiv beneficiile sociale și serviciile sociale).

Temele analizate sunt urmatoarele: Introducere in dreptul securitații sociale, Sistemul de asigurare pentru pensii, Sistemul asigurarilor pentru șomaj și masuri pentru stimularea ocuparii forței de munca, Asigurarea pentru accidente de munca și boli profesionale, Asigurarile sociale de sanatate, Concediile și indemnizațiile de asigurari sociale de sanatate, Sistemul național de asistența sociala, Beneficii și servicii de asistența sociala pentru susținerea copilului și familiei, Ajutorul social, Protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, Asistența sociala a persoanelor varstnice.

Cursurile au fost elaborate in urma consultarii legislației actuale din domeniu, publicata pana la data de 1 aprilie 2014, a literaturii de specialitate, a practicii judiciare, precum și a unor reglementari in materie cuprinse in dreptul comunitar.

Informații suplimentare

Titlu

Dreptul securitatii sociale

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-0001-3

Format

Academic

Pagini

318

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dreptul securitatii sociale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON