Bani din cazinou 2023

  1. Jocuri Cazinou Fără Depozit Gratuite Română Păcănele: De obicei, site-urile de cazino care sunt mai slabe în ceea ce privește ofertele de jocuri de cazino sau doar lansate pe o piață nouă tind să nu ofere bonusuri de depunere – iar Woo Casino nu se încadrează în niciuna dintre aceste două categorii.
  2. Jocuri Cele Mai Bune Spins Gratuite Online - Faptul că jumătate din simbolurile sale sunt cărți de poker stoc, evident, nu ajuta deloc.
  3. Jocul Blackjack Online: Reguli Și Strategii Pentru Începători: Afla, de asemenea, strategiile pentru tipul de pariu sistem ales.

Spins gratuite deschise

Jocuri Populare Cazinou Cele Mai Bune Ruletă Electronică În Arad În 2023
Cu cât pariul este mai mare, cu atât este mai mare prețul Scatter-urilor.
Cele Mai Bune Păcănele Gratuite
Pentru a fi mai exact, este South Ozone Park în Queens care pretinde acasă la pista.
Atenție mare la popcorn și suc în timp ce vizionezi Omul Invizibil..

Jocuri de cazinou fără depozit bani reali

Cele Mai Bune Jocuri De Noroc Online
Simbolul găurii de iepure apare doar în tamburul central și și dacă reușești să-l aterizezi, astfel declanșezi bonusul găurii de iepure.
Joc Blackjack Profitabil Gratis
Echipa de asistență pentru clienți este prietenoasă și utilă.
Cele Mai Bune Sloturi Online Cu Runde Gratuite

Dreptul proprietatii intelectuale. Drepturile de autor si drepturile conexe. Curs universitar

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorie: Cod: 370464Autor: Anechițoae ConstantinData apariție: 31-01-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Legea dreptului de autor este o ramura a acelei parti a legislatiei care reglementeaza drepturile autorilor creatiilor intelectuale.

Asemenea drepturi sunt protejate prin lege in majoritatea tarilor. Ratiunea acestei protectii a drepturilor creatorilor este data de necesitatea stimularii si sprijinirii creativitatii indivizilor si de necesitatea de a face ca rezultatele acestei creativitati sa fie disponibile printr-o cat mai larga diseminare. Dreptul de autor vizeaza anumite forme ale creativitatii, legate in primul rand de comunicatia in masa. De asemenea ele sunt legate de cvasitotalitatea formelor si metodelor de comunicare publica, nu numai de publicatiile tiparite, ci si de radiodifuzarea prin organisme de radio si de televiziune, de reprezentarea publica a filmelor in salile de cinema etc. si chiar de sistemele computerizate pentru stocarea si regasirea informatiilor.

Dreptul de autor, este astfel un puternic stimulent al activitatii de creatie intelectuala, care reglementeaza drepturile creatorilor asupra creatiilor lor intelectuale. Majoritatea operelor artistice, de exemplu cartile, picturile sau desenele, exista doar din momentul in care au fost incorporate intr-un obiect fizic. Altele insa exista chiar daca nu au fost incorporate unui suport fizic. De exemplu, muzica sau poeziile constituie opere, chiar daca nu au fost inca, sau chiar inainte de a fi fost scrise printr-o notatie muzicala sau prin cuvinte.

Dreptul de autor, totusi, protejeaza numai forma de exprimare a ideilor, nu si ideile insesi. Transformarile domeniului dreptului de autor in ultimii ani au cunoscut valorile cele mai mari dintre toate celelalte drepturi intelectuale. Evolutia noilor tehnici de comunicare si de difuzare a impus reconsiderarea protectiei creatiei intelectuale. Creativitatea protejata prin dreptul de autor este astazi – creativitatea in alegerea si aranjarea, dispunerea cuvintelor, a notelor muzicale (note muzicale puse pe tonalitatile emise de unele instrumente electronice de ex.), a formelor, a culorilor, s.a.m.d.

Dreptul de autor il protejeaza pe titularul drepturilor asupra operelor stiintifice, literare si artistice impotriva acelora care „copiaza”, in speta a acelora care iau si folosesc forma in care opera originala a fost exprimata de autor, prin respectarea drepturilor morale (nepatrimoniale) si a drepturilor patrimoniale.

Informații suplimentare

Titlu

Dreptul proprietatii intelectuale. Drepturile de autor si drepturile conexe. Curs universitar

Preț

25,00

ISBN

978-606-647-902-8 

Format

A5

Pagini

200

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dreptul proprietatii intelectuale. Drepturile de autor si drepturile conexe. Curs universitar”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON