Jocuri online cu aparate 77777

  1. Rotiri Gratuite La Cazinou În România: Iată un tutorial pas cu pas despre cum să lucrați slotul suplimentar Chilli Megaways.
  2. Spins Gratuite Aparate - Faceți timp pentru a revizui platforma mobilă și pentru a vă bucura de acces instantaneu la jocurile preferate.
  3. Română Păcănele Electronic Noi 2023: Din cele mai vechi timpuri, gloria țiganilor și abilitățile lor pentru vrăjitorie nu a lăsat nici un suflet viu singur.

Gratis cele mai bune slot online

Joaca Cazinou Online Slot
Aceasta înseamnă că puteți accesa cazinoul de pe iPhone și iPad, precum și cazinoul de pe Android.
Română Blackjack Sigur Gratis Fara Depunere
Nu trebuie confundat cu Zitro Interactive Free Bingo Dream Multi care are până la 20 de cărți, acest joc are maximum 4 cărți de bingo pentru a juca cu pariurile plasate pe fiecare carte.
Deși Bill Russell a fost inițial selectat de St.

Web cazinou online 3d slot gratuit

Cele Mai Bune Ruletă Populară Bonus Fara Depunere
Aceasta poate apărea pe oricare dintre role și poate înlocui toate simbolurile, cu excepția scatter-ului.
Ce Este Blackjack Online
Majoritatea platformelor vor oferi, de asemenea, o serie de sloturi cu jackpot progresiv.
Jocuri Ca La Cazinou Gratuite

Drept procesual civil. Partea generala

58,00 lei

Categorii: , Cod: 14424Autor: Ionescu SteluțaData apariție: 13-04-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Gandita ca un instrument de lucru accesibil și util, lucrarea Drept procesual civil. Partea generala se constituie intr-o tratare a dispozițiilor Codului de procedura civila (Legea nr. 134/2010, in vigoare din anul 2013) cu modificarile subsecvente, cea mai recenta și de substanța fiind cea adusa cu mai bine de doi ani in urma, prin Legea nr. 310/2018. Sunt reținute totodata și avute in vedere amendarile de text generate de jurisprudența relevanta a Curții Constituționale a Romaniei, precum și a celei pronunțate de Inalta Curte de Casație și Justiție (in hotararile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept și in recursurile in interesul legii).
Pornind de la sistematizarea salutar didactica a codului și fidela acesteia, lucrarea propune spre tratare instituțiile de procedura asimilate in mod tradițional parții generale a dreptului procesual civil: domeniul de reglementare, principiile fundamentale ale procesului civil, aplicarea legii de procedura civila, acțiunea civila, participanții la procesul civil, competența instanțelor judecatorești, actele de procedura și termenele procedurale, judecata (contencioasa) in fața primei instanțe. Problematica este structurata in șase teme de sinteza, intitulate in acord cu subdiviziunile corespunzatoare din cod și insoțite de aplicații și teste de lucru, gandite ca itemi de (auto)evaluare a asimilarii cunoștințelor sau ca teme de seminar pentru mediul academic.

Informații suplimentare

Titlu

Drept procesual civil. Partea generala

Preț

58,00

ISBN

978-606-26-1362-4

Format

Academic

Pagini

263

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drept procesual civil. Partea generala”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON