Drept civil. Partea generala

73,00 lei 65,70 lei

Categorii: , Cod: 13306Autor: Antonia Diana Dogaru, Lucretia DogaruData apariție: 29-06-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

         Cartea „Drept civil. Partea generală”, examinează distinct constatările abstractizate din prevederile în materie civilă impuse de actualul context legislativ, care servesc la evidenţierea trăsăturilor esenţiale şi specifice ale raporturilor juridice civile şi care determină caracteristicile normelor concrete civile, în general ale instituţiilor de drept civil.

        Prezenta lucrare nu a ocolit ci, dimpotrivă, valorifică în mod argumentat scrierile de bază consacrate tematicii abordate, precum şi jurisprudenţa în materie. Pornind de la aspecte dobândite deja în doctrina dreptului, am încercat să expunem într-o desfăşurare cronologică instituţiile specifice părţii generale a dreptului civil român. Tocmai pentru a fi o lucrare deschisă şi nu dogmatică, în abordarea instituţiilor de drept civil am apelat la o diversitate de concepţii şi păreri exprimate în materie, în contextul prevederilor impuse de actualul Cod civil.

      Ne dorim ca cititorul acestei cărţi, teoretician al dreptului, practician sau student, să o primească cu interes, atât pentru lămurirea cât şi pentru îmbogăţirea cunoştinţelor sale în materie civilă. Desigur că, demersul nostru ştiinţific încearcă să facă lucrarea de faţă accesibilă chiar şi cititorului neavizat. De aceea o propunem oricărui studios, garantând că noţiunile de bază, argumentele folosite, teoriile expuse, exemplele practice, precum şi bibliografia folosită sunt deschideri pentru formarea sa de competent.

Informații suplimentare

Titlu

Drept civil. Partea generala

Preț

73,00

ISBN

978-606-26-1381-5

Format

Academic

Pagini

457

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drept civil. Partea generala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON