Deontologia functionarului public

27,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 35010Autor: Tomescu MădălinaData apariție: 17-01-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In condițiile societații romanești actuale, cand mass-media aduce in fața publicului din ce in ce mai multe elemente negative referitoare la mediul administrativ romanesc, era necesara publicarea unui material referitor la ceea ce inseamna Codul Deontologic al Funcționarului Public din Romania.

Din aceasta perspectiva, ”Deontologia funcționarului public”, realizata de conf.univ.dr. Madalina Tomescu, reprezinta o analiza ampla și pertinenta asupra principiilor deontologice inscrise atat in Legea nr. 7/2004, cat și asupra celor prevazute in legi speciale pentru categoria funcționarilor publici cu statut special. Impletind in mod armonios teoria cu practica, lucrarea aduce in fața cititorului informații extrem de importante și de folositoare.

Tocmai de aceea, consideram ca aceasta lucrare este deosebit de utila nu doar studenților de la programele de studii universitare de licența ”Administrație publica”, ci și oricui dorește sa aprofundeze acest domeniu (destul de nou pentru țara noastra). Nu in ultimul rand, consideram ca este absolut necesara prezența acestei carți in bibliotecile instituțiilor publice din Romania.

Informații suplimentare

Titlu

Deontologia functionarului public

Preț

27,00

ISBN

978-606-647-519-8

Format

Academic

Pagini

242

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Deontologia functionarului public”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON