Jocuri de noroc la distanta

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Aici este vorba de volatilitatea jocurilor, care poate fi scăzută, medie sau mare..
  2. Cele Mai Bune Jocuri Slots Cazinou Fără Depozit Gratis - Jucătorii noi pot obține codul nostru exclusiv de bonus fără depunere pentru a începe să joace la LV Bet fără a fi nevoie să depuneți.
  3. Cazinou Online Cu Bonus De Depunere: Keno online, precum și keno pe uscat, utilizează RNG-Generator de numere aleatorii - pentru a crea secvențe de numere pentru desenarea numerelor.

Jocuri păcănele mobil cazinou fără depozit gratis 2023

Gratis Română Blackjack Fără Depunere
Un joc în care nici casa, nici jucătorii nu au un avantaj distinct.
Jocuri Slot Gratis 2023
Mai jos veți găsi o listă extinsă a recomandărilor noastre de sloturi.
Sloturile Offline sunt o soluție excelentă dacă nu sunteți sigur de disponibilitatea unei conexiuni la internet.

Cazinou fără depozit rotiri gratuite fara depunere

Bani Din Cazinou Fără Depozit
Mărturia susține, de asemenea, că unele butoane au fost dezactivate pentru a reduce alegerea consumatorilor cu privire la cât de mult pariază, determinând Autoritatea de reglementare a cazinoului din stat să comande remedieri.
Blackjack Pentru Bani 2023
Caracteristicile bonus ale Legend of Cleopatra Megaways pot fi împărțite în trei segmente distincte, și anume funcția collapsing, caracteristica Scarab multiplicator și caracteristica Bonus Free spins.
Calendar Deschidere Cazinouri În Timișoara Și Jocuri Disponibile

Politica europeana in domeniul concurentei

18,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8093Autor: Dobrescu Andrei, Prisecaru Paul, Rădulescu IrinaData apariție: 22-10-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea “Politica Europeana in domeniul concurentei” elaborata de Irina Radulescu, Paul Prisecaru, Andrei Dobrescu va aparea sub egida editurii PRO UNIVERSITARIA si are drept scop prezentarea succinta a principalelor obiective si principii cu privire la politicile comunitare in domeniul concurentei.

Principalul scop al politicii in domeniul concurentei il constituie protejarea mecanismului pietei prin promovarea structurilor sale competitive si sanctionarea comportamentului anti-concurential, avand ca efect o crestere a eficientei economiei in general, ca si o crestere a bunastarii consumatorului. Alte scopuri ale politicii in domeniul concurentei sunt: favorizarea inovatiei, reducerea costurilor de productie, cresterea eficientei economice ca urmare a imbunatatirii nivelului calitativ al productiei si repartitiei optime a resurselor si, in final, cresterea nivelului de competitivitate al economiei, ceea ce inseamna beneficii pentru consumatori si pentru societate.

In contextul economic actual subiectul ales de autori pentru lucrarea sus-mentionata este de maxima actualitate.

Informații suplimentare

Titlu

Politica europeana in domeniul concurentei

Preț

18,00

ISBN

978-606-647-801-4 

Format

Academic

Pagini

118

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Politica europeana in domeniul concurentei”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON