Strategii păcănele electronic

  1. Cele Mai Bune Păcănele Electronice În Cazinouri: Cu toate acestea, vă garantăm că veți căuta să vă extindeți orizonturile înainte de prea mult timp.
  2. Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite - Quickfire oferă una dintre cele mai extinse rețele de jackpot progresiv din industrie.
  3. Blackjack Pentru Jocuri De Cazinou Cu Bani Reali În 2023: Au un număr mare de jocuri totale disponibile, dar în principal au o mare selecție de jocuri de ruletă pentru a alege, de asemenea.

Bani din jocuri de cazinou fără depozit online

Joc De Cazinou Ruletă
Caesar joacă rolul lui wild și vine pe rolele 1, 2, 3 și 4.
Jocuri Blackjack Electronic 2023
Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți bonusurile oferite și cum să fiți eligibili.
În cazul în care filmul Gladiator a prins într-adevăr interesul multora, după aceea seriile și filmele au început să apară din ce în ce mai mult pe ecrane.

Jocuri populare blackjack sigur cazinou gratis 2023

Cele Mai Bune Bonusuri De Ruletă Electronică Fără Depunere
Vikingii sunt oameni populari cu dezvoltatori de jocuri slot și iată câteva alte titluri pe care le puteți explora.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023
Între timp, trei apariții ale garanției amber că veți găsi unele jocuri gratuite pentru a juca, care au loc într-una din cele trei zone ale celebrului dinosaur park.
Jocuri Română Slot Online

Contracte de valorificare a drepturilor patrimoniale de autor

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 7569Autor: Florea BujorelData apariție: 23-08-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Interesul deosebit al teoreticienilor, dar mai ales al practicienilor juriști pentru instituția contractelor se impune ca o realitate de necontestat, in special dupa punerea in aplicare a Codului civil din 2009.
Acest act normativ nu a reglementat și nici nu putea sa reglementeze toate tipurile de contracte care iși au sediul in legi speciale, printre acestea situandu-se și cele din material valorificarii drepturilor patrimoniale de autor.
Actele juridice din categoria contractelor nu se rezuma doar la a consemna voințele juridice ale parților contractante, ci ele constituie instrumente indispensabile pentru nașterea, modificarea, derularea și stingerea raporturilor juridice atat de necesare evoluției universului uman.
Intr-o lume a transformarilor profunde și accelerate, preocupata mai mult ca oricand de obținerea de foloase materiale, rolul juriștilor este de a asigura respectarea principiilor și instituțiilor de drept, astfel incat contractele sa reprezinte mijloace utile pentru valorificarea experienței umane bazate pe echitate, dreptate și adevar.
Contractele de valorificare a drepturilor patrimoniale de autor au fost examinate in cuprinsul lucrarii prin prisma particularitaților pe care le imbraca, dar și in legatura cu alte instituții de drept civil, astfel cum acestea sunt reglementate in noul Cod civil.
Incursiunile și trimiterile la instituțiile prevazute in noul Cod civil reflecta imprejurarea ca tipurile de contracte analizate nu sunt integrate in corpul reglementarilor adoptate prin acest act normativ, chiar daca legiuitorul a intenționat sa imbrațișeze concepția monista a unitații dreptului privat.Cum aceasta lacuna a Codului civil in vigoare și anume absența din cuprinsul sau a reglementarii contractelor de valorificare a drepturilor patrimoniale de autor este mai greu de acoperit, propunem, de lege ferenda, completarea Legii nr. 8/1996, astfel ca aceasta sa fie corelata cu principiile generale cuprinse in Codul civil in materia convențiilor.Pana la realizarea acestui demers legislativ, opinam ca litigiile aflate pe rolul instanțelor de judecata izvorate din executarea contractelor de valorificare a drepturilor patrimoniale de autor trebuie soluționate, sub
aspect substanțial, atat in baza Legii nr. 8/1996, cat și prin aplicarea dispozițiilor generale ale Codului civil consacrate contractelor.
Totodata, instanțele de judecata vor trebui sa țina seama de jurisprudența interna și europeana, precum și de efectele evoluției fascinante a condițiilor tehnologice de creare a operelor literare, artistice sau științifice in ceea ce privește interpretarea și aplicarea dispozițiilor legale incidente.

Autorul

Informații suplimentare

Titlu

Contracte de valorificare a drepturilor patrimoniale de autor

Preț

25,00

ISBN

978-606-647-783-3

Format

Academic

Pagini

212

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contracte de valorificare a drepturilor patrimoniale de autor”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON