Jocuri cele mai bune 3d păcănele cazinou gratis

  1. Cel Mai Bun Site De Jocuri De Blackjack Online Sigur În Limba Română: Puteți efectua plata și așteptați ca site-ul să vă crediteze contul cu oferta.
  2. Cele Mai Bune Rotiri Gratuite Online Bonus Fara Depunere Cazinou - A Betfair különlegessége, hogy nem csak fogadási oldal, de egyben fogadási tőzsde is, ahol előzetes fogadási események mellett élő fogadási eseményeket is találunk..
  3. Rotiri Gratuite Online Slot 2023 În Cazinouri Online De Încredere: Încă o dată, văzând că bufeurile sunt destul de frecvente în Jacks Or Better, acesta este un anumit downgrade.

Blackjack mobil mobilă cazinou gratis

Bonusuri Fără Depunere La Jocurile De Sloturi Câștigătoare În Cazinouri Online
Din aceste motive, vă sugerăm să evitați depunerea cu un card de credit și să alegeți una dintre metodele alternative.
Cazinouri Online Straine
Dacă nu vă place să vă udați, majoritatea petrecerilor de grădină au loc vara și acolo jocul se inspiră pentru simbolurile de bază.
Cele mai dorite rotiri gratuite pe sloturile preferate pot fi obținute la Cazinoul Izzi în mai multe moduri.

Cazinou online pe bani

Ruletă Gratuite Fara Depunere
Într-adevăr, pe lângă păstrarea depozitelor și retragerilor în siguranță, acest operator vă va stoca fondurile în conturi bancare protejate.
Rotiri Gratuite În Cazinouri Fără Depunere În 2023
În loc să folosiți diferite platforme, puteți juca printr-o singură platformă mare, ceea ce îmbunătățește foarte mult supravegherea jucătorului.
Jocuri Bune Online Păcănele Noi Gratis 2023

Contabilitatea institutiilor publice – comentata, actualizata si simplificata

60,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 2750Autor: Cocoș Virginia GreceanuData apariție: 16-10-2009

Descriere

“CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE, COMENTATÃ, ACTUALIZATà SI SIMPLIFICATÔ este lucrarea cu cea mai mare audienta la cititori, care a ajuns in 9 ani de zile la al VI-lea volum cu perioada 31 august 2007-31 august 2009.
Pentru actualizarea Planului de conturi general, aprobat prin Ordinul nr. 1. 917/2005, s-au utilizat toate ordinele aparute in aceasta perioada, care au fost sistematizate si comentate in cuprinsul lucrarii, construindu-se monografii contabile pe tematicile izvorate din ele.

Lucrarea contine numeroase comentarii pe baza principalelor reglementari financiar-contabile si fiscale aparute in acest interval de timp, monografii contabile pentru toate operatiunile care reflecta executia bugetului institutiilor publice si consiliilor locale, pe surse de finantare. Un important volum de monografii este dedicat evidentierii operatiunilor finantate din fonduri europene nerambursabile ale caror reglementari date in anul 2008 prin Ordinul nr. 1.187/2008 au fost modificate la mijlocul anului 2009 prin Ordinul nr. 2.169/27.07.2009, diversificandu-se gama conturilor si largindu-se sfera de functionare a conturilor folosite. Acestea au fost organizate pe planurile de conturi folosite de fiecare categorie de beneficiari finali si pe surse de finantare.

Planul de conturi actualizat la 31 august 2009 este prezentat pe trei sectiuni distincte, pentru mai multa claritate: Planul de conturi general pe structura de la 31 august 2007, actualizat la 31 august 2009, planul de conturi folosit la evidenta fondurilor externe nerambursabile si planul de conturi al trezoreriei centrale a statului.

Prin aceasta lucrare, autoarea doreste sa vina in ajutorul functionarilor publici din institutii si consilii locale pentru cunoasterea evolutiei modificarilor aduse de organele legislative centrale Planului de conturi general si Instructiunilor sale de aplicare in vederea usurarii muncii acestora din punct de vedere practic.

Recomandam cititorilor cu toata caldura prezentul volum de o consistenta si o valoare teoretica si practica inestimabile.

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea institutiilor publice – comentata, actualizata si simplificata

Preț

60,00

ISBN

978-973-129-418-6

Format

Acad 17×24

Pagini

490

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea institutiilor publice – comentata, actualizata si simplificata”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON