Cele mai bune aparate de 3d slot românia

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Unde poți juca jocul.
  2. Pacanele Gratis Fara Depunere - Revolution Chop House este situat la etajul al doilea pentru o experiență culinară mai sofisticată.
  3. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Rotiri Gratuite 2023: Nu există taxe pentru depozit și toate depozitele sunt instantanee, cu excepția transferului bancar și a cecului.

Jocuri populare de cazinou fără depozit pe bani reali 2023

Ruletă Populară Noi
Solar Se7en este jucat pe o grilă de cinci pe patru și are un total de 40 de linii de câștig fixe.
Ce Program Au Cazinourile Online Pentru Jocuri Si Pariuri
Dacă sunteți unul dintre cei norocoși care a jucat cursul Straits în Sheboygan, atunci aceasta va fi o perfecționare plăcută pentru Runda pe care ați jucat-o.
Aici, câștigătorii jocurilor de poker online câștigă intrarea în turneele de poker din viața reală.

3D păcănele online pareri

Aparate De Slot Jocuri De Cazinou Online Fără Depozit
De fapt, weve a găsit de fapt un slot machine de la GameArt care se numește pur și simplu Dancing Lions.
Aparate De Slot Câștigător Jocuri De Cazinou Online
Jocurile de Top pe care le puteți juca pe mobil includ jocuri de masă precum toate variantele de Blackjack și ruletă, precum și keno și video poker.
Aparate De Cazinou Online Slot Gratuite Fără Depunere În România

Contabilitatea in partida dubla simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial

50,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 3627Autor: Cocoș Virginia GreceanuData apariție: 13-07-2010 Răsfoiește

Descriere

Lucrarea intitulata „Contabilitatea in partida dubla, simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial„, elaborata de doamna expert contabil Virginia Greceanu-Cocos, este o actualizare la 31 mai 2010 a lucrarilor publicate de domnia sa prin Editura Lucman, intitulate: „Contabilitatea administrarii patrimoniului actualizata la asociatii si fundatii” si „Ghid de monografii contabile pentru asociatii si fundatii”, unice in ce priveste complexitatea problemelor abordate din domeniul financiar-contabil, legislativ si fiscal.

Modificarea de la 1 ianuarie 2008 prin OMEF nr. 1.969/2007, Anexa nr.1 a Planului de conturi aplicat la persoanele juridice fara scop patrimonial prin alinierea lui la Planul de conturi al operatorilor economici aprobat prin OMF nr. 1.752/2005, inlocuit prin OMFP nr. 3.055/ 2009, aplicabil de la 1 ianuarie 2010, a impus actualizarea  monografiilor contabile elaborate pe baza Planului de conturi aprobat prin OMFP nr. 1.829/2003 si compararea lor cu cea a operatorilor economici.

Prezenta lucrare „Contabilitatea in partida dubla, simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial” este a 35-a elaborata de autoare care se bucura de o recunoastere a eforturilor sale  prin locul pe care il ocupa pe piata cartii inca din 1997 cand a scos prima lucrare nationala in domeniul auditului public, intitulata „Practica auditului la institutiile publice si legislatia utila”, prin Editura  Adevarul, desi nici nu era legiferat auditul public in tara noastra la acea data.

Lucrarea „Contabilitatea in partida dubla, simplificata si actualizata la persoanele juridice” fara scop patrimonial se adreseaza  profesionistilor financiari-contabili individuali sau asociati, autorizati ca experti contabili, contabili autorizati, auditori financiari, consilieri fiscali, lichidatori  si  celor care sunt angajati in asemenea functii de  diferite entitati cu caracter nepatrimonial, care trebuie sa cunoasca si profilul contabilitatii asociatiilor si fundatiilor in partida dubla, cat si administratorilor-contabili de imobile si unitatilor de cult, altele decat parohiile, care tin evidenta contabila in partida dubla. In categoria entitatilor cu caracter nepatrimonial care tin contabilitate in partida dubla intra: asociatiile, fundatiile, asociatiile de proprietari, unitatile de cult (altele decat parohiile), sindicatele, patronatele, federatiile, uniunile, cluburile, CAR-uri, partidele politice, alte organizatii nepatrimoniale, guvernamentale sau neguvernamentale.

Internetul nu produce monografii contabile si nu comenteaza legi si ordine. El numai te informeaza despre aparitia lor, fara sa-ti raspunda la o problema concreta care te framanta si pe care o poti gasi tratata in aceasta carte pe care te invitam s-o cumperi si pe tine cel care esti adeptul internetului.              

Informații suplimentare

Titlu

Contabilitatea in partida dubla simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial

Preț

50,00

ISBN

978-973-129-562-6

Format

Academic 17×24 mm

Pagini

458

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Contabilitatea in partida dubla simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON