Jocuri de poker pe bani virtuali

  1. Bonus Cazinou Prima Depunere: Cei mai mulți dintre noi sunt mari fani ai acestor jocuri clasice de masă.
  2. Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit Cu Bonusuri Fără Depunere În 2023 - Cu toate acestea, la fel ca în cazul cazinourilor online, lacuna legală a permis anumitor site-uri de poker offshore să accepte jucători texani.
  3. Nou Jocuri De Cazinou Online Fără Depozit: NitroCasino are destul de multe promoții bune întâmplă la momentul scrierii.

Cazinou fără depozit online cu bonus fara depunere

Jocuri De Blackjack Online Pentru Bani În 2023
Obțineți Bitcoin Cash gratuit de la robinetele Bitcoin Cash care plătesc.
Jocuri Ruletă Populară Cu Fructe Gratis
Funcția Transforming Wilds este folosită în unele sloturi unde un anumit simbol poate fi transformat într-un simbol Wild..
Fiecare dezvoltator este cunoscut la nivel internațional pentru angajamentul său față de jocuri de înaltă calitate și caracteristici de ultimă oră.

Jocuri bingo gratis online

Jocuri De Noroc Online Sigure În România
Acesta este un slot 4,096 ways to win, cu 6 role și 4 rânduri în total.
Jocuri Gratuite Populare De Cazinou Fără Depozit Online În 2023
Slotul Fruits vine, de asemenea, cu o caracteristică Mystery Wrappers în timpul jocului de bază, unde 4 până la 9 poziții vor primi o suprapunere Mystery Wrapper care va dezvălui un simbol aleatoriu care va ocupa toate pozițiile.
Spins Gratuite Bani Reali

Constantin Noica. De la gazetarie la gandirea speculativa

54,00 lei

Categorii: , Cod: 12706Autor: Dur IonData apariție: 07-10-2020 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea infațișeaza un Noica situat intre doua puncte cardinale ale operei: publicistica, pe de o parte, gandire speculativa, pe de alta, poli intre care a facut mai totdeauna un pelerinaj, parcurgand spornic treptele desavarșirii sale.

Figura spiritului creator noician sau portretul gazetarului e descifrata in succesive ipostaze situate intre dandysmul tanarului publicist, orgoliul ideatic al eseistului si mitul obsesiv al unei posibile scoli filosofice. Totodata, desprindem determinațiile evoluției intelectuale pe care a cunoscut-o ganditorul Noica, de la manifestarile sale publicistice sau revolta metafizica din carțile perioadei interbelice, pana la reflecția ontologica din deceniile opt și noua ale veacului trecut.

Alte dimensiuni ale cercetarii: o etica a lui nu (este imaginea camusiana a dandy-ului), morala care cunoaște un interval insolit prin colaborarea lui Noica la Buna Vestire (oficiosul Mișcarii Legionare), filonul eului creștin al filosofului, derapajele generate de o reflecție atinsa de strabism (gandirea louche), raporturile ideatice ale filosofului cu Descartes, Aristotel, Kant, Goethe, Heidegger, Blaga.

Finalmente, ne-a interesat figura ganditorului din perioada elaborarii ontologiei lui intru și a proiectului de logica a lui Hermes, aspecte legate de ceea ce se poate numi raționalitatea slaba a operei noiciene, ca și determinațiile care ne indreptațesc sa credem ca filosofia lui Noica, avand un rang imperial, a pornit mai demult pe calea catre universal.

Iata una dintre concluziile filosofului Gh. Vladuțescu din prefața carții: „Daca Ion Dur folosea biograficist gazetaria sau hipostaze ale metafizicii noiciene, scria o carte care ar fi placut prin insolitul și ineditul ei. Facand insa din ea un mijloc de a regandi portretul cautatorului, a scris una privitoare la treptele de formare sau desavarșire a filosofului. Mai inainte de a se pune, speculativ, in situatii, Noica nu le incerca, traindu-le?!”

Informații suplimentare

Titlu

Constantin Noica. De la gazetarie la gandirea speculativa

Preț

54,00

ISBN

978-606-26-1266-5

Format

Academic

Pagini

356

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Constantin Noica. De la gazetarie la gandirea speculativa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON