Case pariuri bucuresti

  1. Păcănele Mobil Bonus Fara Depunere Cazinou: Ei simboluri care stabilesc cea mai mare valoare sunt un vultur și 3 măști de animale stilizate.
  2. Jocuri Gratuite De Ruletă Populară La Cazinouri Online De Încredere - Guts este exemplul perfect al unui iPad (și iPhone) cazinou la cele mai bune.
  3. Română Ruletă Populară Nouă În Cazinouri: Ei au Jocuri cu jackpot progresiv, plus cele mai populare jocuri Slot BetSoft.

Pariuri online autorizate

Joacă Sloturile De Cazinou Online În 2023 La Aparate
O altă veste fantastic este că limita de timp poate fi destul de convenabil pentru tine, dar întotdeauna să acorde o atenție la ea, unele bonusuri cashback dura ore sau o zi și, uneori, pentru zile.
Joaca Online La Păcănele În 2023 La Cazinourile Online Din România
Flag this Down - un bonus premiu instant care se învârte în jurul călătoriilor efectuate de taxi.
Lightning Box au dezvoltat aproximativ 50 de jocuri.

Joc cele mai bune păcănele mobil gratis 2023

Cele Mai Bune Păcănele Online Cu Bonusuri Fără Depunere În România 2023
Dar, este, de asemenea, de remarcat faptul că Hard Rock și Ocean cazinouri se bucură de prosperitate reciprocă în locații marcate de eșecuri din trecut.
Română Slot Spins Gratuite
Toate în toate aspectele interesante, care fac, de asemenea, o privire exactă asupra portofoliului atât de interesant.
Jocuri De Ruletă În Cazinouri Online Cu Posibilitatea De A Câștiga

Concepte integrative antice, moderne, postmoderne

50,00 lei

Categorie: Cod: 9104Autor: Botez Angela FeliciaData apariție: 01-04-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea de fata rezulta dintr-o indelungata perioada de investigare a temei conceptelor integrative in istoria filosofiei, prezentata mai intai in lucrari in limba romana. Tema conceptelor integrative si a paradigmelor culturale exista in lucrarile mele de mai multa vreme, in cartile despre Lucian Blaga, in cartile despre Creatie si revolutie si despre Concepte integrative, in studii si articole publicate inca din 1975. Timpul indelungat de cand ideile despre concepte integrative moderne si postmoderne, despre perspectivele rationalitatii holist-complementariste si despre paradigmele culturale, pe care le-am sustinut, circula, a facut ca unele dintre ele sa se disperseze, preluate fiind de diversi autori, dar sper sa nu-si fi pierdut originalitatea si impactul teoretic.

Apoi, mai ales cu ocazia abordarii conceptelor integrative postmoderne, am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa public traduceri ale acestor texte in limbi de circulatie internationala: engleza, franceza, spaniola. Cea mai reusita traducere a fost cea in limba spaniola, realizata de o specialista de marca in limba si cultura spaniola, Cornelia Radulescu. Traducerea a fost apreciata de o serie de filosofi de limba spaniola, in cadrul colaborarii cu acestia prin schimburi de reviste si in cadrul unor sesiuni internationale despre care am scris in adenda cartii intitulata Confluente filosofice romano-hispanice. Asa ca am fost incantata sa pot publica o lucrare bilingva romano-spaniola pe aceasta tema.

Informații suplimentare

Titlu

Concepte integrative antice, moderne, postmoderne

Preț

50,00

ISBN

978-606-26-0203-1

Format

Academic

Pagini

400

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Concepte integrative antice, moderne, postmoderne”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON