Descarca jocuri spins gratuite

  1. Regulile Jocului Roata Norocului: Cum Să Joci Și Să Câștigi: BetOnline este un site partener al SB Poker, și astfel mesele și turneele oferite sunt destul de mult identice la cele două site - uri.
  2. Case De Pariuri In Iasi Romania - Pe pagina principală veți găsi câteva informații de bază pe site, detalii despre oferta de bun venit și programul de recompense și o scurtă privire la unele dintre jocurile pe care le-ați putea încerca imediat ce deveniți membru.
  3. Jocuri Ruletă Populară Online Gratis: S-ar putea să vedeți în continuare un bonus legat de utilizarea unei metode specifice, dar credem că acesta este unul dintre bonusurile mai puțin probabile pe care le-ați putea vedea pe acest site.

Loterie fortuna loto

Română Ruleta Sigura Online Gratuită Pentru Începători
În orice caz, vă puteți aștepta ca jocul să ofere bonusuri impresionante, inclusiv rotiri gratuite cu un multiplicator nelimitat, o mulțime de simboluri speciale, garanții bonus și mai multe funcții declanșate aleatoriu.
Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite
În timp ce jaguarii se ascund în jungle, cei care preferă ca animalele lor să fie puțin mai domesticite ar putea prefera bogățiile Piggy, iar fanii mașinilor de fructe retro se vor distra jucând Reel Rush.
Această politică este adoptată pentru a face jocurile online corecte și sigure și pentru a vă asigura că toate transferurile bancare vor ajunge la persoana potrivită.

Cele mai bune aparate de 3d slot gratis noi

Site-Uri Jocuri De Cazinou Fără Depozit
Mai mult, catalogul de bonusuri este actualizat constant, ținând cont de preferințele publicului țintă.
Cel Mai Bun Cazinou Online Blackjack Fără Depunere În România
Este cu siguranță un loc care merită verificat.
Casino Online Cu Bonus La Inregistrare

Comunismul in Romania. Memorie si istorie

40,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 2021163Autor: Petrescu DragoșData apariție: 28-02-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Volumul de fata reprezinta o pledoarie pentru adoptarea unor perspective transdisciplinare si transnationale asupra fenomenului comunist din Romania si din fostul Bloc Sovietic, precum si asupra divereselor procese de rememorare a acestui fenomen in postcomunism. Analiza fenomenului comunist nu mai constituie de mult apanajul istoricilor, politologilor sau sociologilor. Cercetarile realizate din perspective diverse – cum ar fi arte vizuale si studii culturale, muzicale, de teatru sau de cinematografie si pana la studii de inginerie, geografie, educatie fizica si sport – pot oferi interpretari inovative cu privire la perioada postbelica, la schimbarea de regim din 1989 si la procesul complicat al remememorarii, atat a perioadei comuniste, cat si a Revolutiei din decembrie 1989. 
Perspectiva transnationala este cu atat mai utila cu cat istoria politica și-a epuizat in mare parte potentialul explicativ cu privire la perioada 1945-1989. Actorii marunti ai istoriei mari si viata lor cotidiana, cu bucurii si drame, cu stradaniile de a transgresa granitele Romaniei comuniste prin imaginatie, pe calea undelor sau prin calatorii constituie un camp de cercetare insuficient explorat. Istoria transnationala se apleaca asupra influentelor subtile pe care contactele informale cu „strainii,” adeseori documentate de informatorii Securitatii, si circulatia persoanelor, ideilor si bunurilor materiale peste granitele nationale le-au avut asupra unor fenomene precum rezistenta armata, protestul public, disidenta anticomunista, emularea modelului cultural occidental sau dezvoltarea unei identitati europene. 
Studiile din acest volum au fost grupate in trei sectiuni, care, din considerente teoretice si metodologice, au fost definite pe baza a trei opozitii, dupa cum urmeaza: (1) Memorie vs. Istorie; (2) Cultura vs. Politica; si (3) Transnational vs. National. In loc de concluzii, volumul se incheie cu un text memorabil despre relevanta studiilor romanesti, si anume, versiunea in limba romana a discursului de receptie rostit de profesorul american Daniel Chirot cu ocazia decernarii titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti.

Informații suplimentare

Titlu

Comunismul in Romania. Memorie si istorie

Preț

40,00

ISBN

978-606-26-1298-6

Format

12*20

Pagini

301

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Comunismul in Romania. Memorie si istorie”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON