Comunicare organizationala. Editia a II-a, revazuta si adaugita

68,00 lei 61,20 lei

Disponibil pentru precomandă

Precomandă Categorii: , , Cod: 2021108Autor: Constantinescu Dumitru, Gîrboveanu Sorina RaulaData apariție: 30-09-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Într-un mediu din ce în ce mai concurențial, comunicarea organizațională devine un instrument strategic pentru manageri. Din punct de vedere strategic, managerii manifestă interes pentru alege- rea unor sisteme de pilotare a activităților care asigură capitalizarea oportunităților. În acest scop, intervențiile managerilor sunt direcționate spre favorizarea schimbării.

Referitor la schimbare, noi susținem necesitatea trecerii de la comunicarea asimetrică la comunica- rea simetrică. Viziunea asimetrică tratează comunicarea drept un instrument care ajuta organizația să-și atingă scopurile, fără să modifice în vreun fel acțiunile sau să caute unele compromisuri. Opus viziunii asimetrice, comunicarea simetrică se transformă într-un proces în care apar compromisul și negocierea. De această dată, managerii rezolvă conflictele prin negociere, promovează coordonarea și renunță la „războiul pentru putere”.

Informații suplimentare

Titlu

Comunicare organizationala. Editia a II-a, revazuta si adaugita

Preț

68,00

ISBN

978-606-26-1376-1

Format

Academic

Pagini

420

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Comunicare organizationala. Editia a II-a, revazuta si adaugita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON