Strategii păcănele electronic

  1. Cele Mai Bune Păcănele Electronice În Cazinouri: Cu toate acestea, vă garantăm că veți căuta să vă extindeți orizonturile înainte de prea mult timp.
  2. Cazinou Online Fără Depozit În România Jocuri Gratuite - Quickfire oferă una dintre cele mai extinse rețele de jackpot progresiv din industrie.
  3. Blackjack Pentru Jocuri De Cazinou Cu Bani Reali În 2023: Au un număr mare de jocuri totale disponibile, dar în principal au o mare selecție de jocuri de ruletă pentru a alege, de asemenea.

Bani din jocuri de cazinou fără depozit online

Joc De Cazinou Ruletă
Caesar joacă rolul lui wild și vine pe rolele 1, 2, 3 și 4.
Jocuri Blackjack Electronic 2023
Acest lucru vă va ajuta să cunoașteți bonusurile oferite și cum să fiți eligibili.
În cazul în care filmul Gladiator a prins într-adevăr interesul multora, după aceea seriile și filmele au început să apară din ce în ce mai mult pe ecrane.

Jocuri populare blackjack sigur cazinou gratis 2023

Cele Mai Bune Bonusuri De Ruletă Electronică Fără Depunere
Vikingii sunt oameni populari cu dezvoltatori de jocuri slot și iată câteva alte titluri pe care le puteți explora.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023
Între timp, trei apariții ale garanției amber că veți găsi unele jocuri gratuite pentru a juca, care au loc într-una din cele trei zone ale celebrului dinosaur park.
Jocuri Română Slot Online

Combaterea coruptiei prin mijloace administrative. O analiza a Agentiei Nationale de Integritate

54,00 lei

Categorii: , Cod: 13318Autor: Măntărău DanaData apariție: 05-07-2021 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea de fața reprezinta prima analiza din mediul academic romanesc referitoare la combaterea fenomenului corupției prin mijloace administrative. Este un studiu aplicat privind funcționarea și rolul Agenției Naționale de Integritate (ANI) din Romania, prima instituție administrativa autonoma de la nivelul Uniunii Europene specializata in verificarea averilor, conflictelor de interese și regimului incompatibilitaților.

Cititorul se va familiariza cu teorii și practici in combaterea corupției, cu accent asupra utilizarii declarațiilor de avere și de interese și, in mod corelativ, cu sistemele existente in intreaga lume de gestionare a acestora. Vor fi prezentate geneza și dificultațile intampinate in operaționalizarea ANI, momentele importante in concretizarea funcționalitații acesteia, evoluția sa conform rapoartelor emise in cadrul MCV, precum și analiza percepțiilor factorilor interesați

Informații suplimentare

Titlu

Combaterea coruptiei prin mijloace administrative. O analiza a Agentiei Nationale de Integritate

Preț

54,00

ISBN

978-606-26-1393-8

Format

Academic

Pagini

334

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Combaterea coruptiei prin mijloace administrative. O analiza a Agentiei Nationale de Integritate”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON