Păcănele electronic noi gratis

  1. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Online Fara Depunere 2023: Jucătorii pot câștiga rotiri gratuite și premii uimitoare în bani.
  2. Rotiri Gratuite Fara Depunere Cazinou - Hollywood film-tematice pokies sunt unele dintre cele mai jucate jocuri de cazino în jurul.
  3. Caută Cele Mai Populare Aparate Ruletă: Deși a păstrat numele Trump Taj Mahal, Donald Trump nu mai deținea nicio participație la companie.

Cazinou web blackjack fără depunere gratuit

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Nu, Zimpler nu permite retragerile încă, dar a existat un anunț al companiei că intenționează să introducă retrageri în viitor.
Cele Mai Bune Jocuri De Blackjack Pentru Bani Online Gratis
Nitro Madness este un slot machine de Tom Horn.
Craps este cunoscut pentru a fi unul dintre cele mai tari jocuri de pe orice etaj cazinou.

Jocuri online gratis slot câștigător

Jocuri Cu Păcănele Mobil Gratis
În plus, aplicațiile mobile și desktop oferă toată distracția omologului lor HTML în timp ce se adresează celor cu o conexiune mai lentă.
Pariuri Online Cu Cardul În România
Premiile de pe cuvinte încrucișate Cash se bazează pe cât de multe cuvinte le-ați ales.
Cele Mai Sigure Rulete Electronice Disponibile Gratuit În Cazinourile Din România

Colectivitatile locale si rolul lor in spatiul administrativ european in contextul descentralizarii administrative

43,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Cod: 370062Autor: Dana AlexandruData apariție: 08-08-2013 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Structurata pe trei mari directii, lucrarea raspunde atat preocuparii de a cunoaste principalele repere doctrinare si a perspectivelor multiple asupra conceptului de colectivitate locala, in contextul procesului actual de integrare europeana.

Lucrarea Colectivitatile locale si rolul lor in spatiul administrativ european in contextul descentralizarii administrative reprezinta pentru autoare o provocare, insufletita de dorinta practicianului de a se confrunta cu rigoarea demersului stiintific. Ambele dimesiuni ale personalitatii sale se manifesta plenar si converg spre un rezultat credibil stiintific si util practic.
Cartea reda ideile autoarei, alaturi de teorii, concepte actuale din doctrina juridica si administrativa, pe care evolutia gandirii le-a validat, interpretate creator.

Realizata in cadrul unei cercetari doctorale, atat perspectiva, cat si maniera de abordare utilizata in lucrare beneficiaza de asumarea libertatilor oferite de principiul autonomiei universitare, materializate intr-o optiune metodica personala.

Dincolo de aspectele teoretice si practice descrise sau interpretate de catre autoare, transpare ideea nevoii de armonizare, de compatibilizare deplina a „masinii administrative locale” cu mecanismele europene, atat ca organizare, cat si procedural, ca mod de lucru. Imbinarea cercetarii stiintifice de drept public si de stiinta administratiei cu evaluarea practicii administrative impune o corelare biunivoca a studiilor teoretice cu aspectele concrete ale actiunii administrative locale.

Prof. E. Balan

Informații suplimentare

Titlu

Colectivitatile locale si rolul lor in spatiul administrativ european in contextul descentralizarii administrative

Preț

43,00

ISBN

978-606-647-715-4

Format

A5

Pagini

358

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colectivitatile locale si rolul lor in spatiul administrativ european in contextul descentralizarii administrative”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON