Jocuri populare cazinou la 2023

  1. Jocuri Cu Cele Mai Bune Cazinou Slot Noi 2023: Mai mult, Lucky Luke oferă un bonus VIP special în care, dacă solicitați bonusul, vă veți bucura de tratamentul VIP timp de 14 zile.
  2. Pariuri Blackjack Fără Depunere - Adrian Marsh era de așteptat să se transforme în administratori noul CFO, înlocuindu-l pe Ruth Prior, totuși, în ultima vreme, și-a reconsiderat situația din cauza pandemiei coronavirusului și a ales să rămână cu DS Smith.
  3. Cele Mai Bune Aparate De Slot Online Cu Bonusuri 2023: Există o serie de camere gratuite de bingo disponibile la Mint, dar numai pentru depunerea jucătorilor.

Blackjack pentru bani online joc gratis

Jocuri Automate Cazinou Fără Depozit Gratis
Cred că Preds au ajuns pierde din sistemul lor și va cataramă în jos din nou pentru a avea o mare a doua jumătate.
Top Cazinouri Online In Romania Fara Depunere Initiala
Sloturile cu linii de plată fixe oferă un joc mai simplu.
Cu o temă de mitologie nordică, slotul online Ring Of Odin este un slot cu 5 role, 3 rânduri care oferă 10 linii de plată fixe și o serie întreagă de caracteristici interesante, inclusiv rotiri gratuite, rotiri multiplicatoare și rotiri Draupnir.

Jocuri cele mai bune ruletă populară aparate 2023

Casa De Pariuri In Romania
Fiind una dintre țările cu cazinouri online de top, mulți pariori continuă să obțină mai multe informații și fapte despre cazinou.
Cazinou Joc Cu Blackjack Pentru Bani
Există un alt plus plăcut în jocul bonus – re-declanșatoare.
Păcănele Electronice Gratuite Fără Depunere Și Fără Jocuri De Noroc

Cercetari privind managementul pensiunii agroturistice din zona Muntilor Apuseni

65,00 lei

Categorii: , Cod: 14873Autor: Andora Evelina SiminaData apariție: 24-04-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Lucrarea – Cercetari privind managementul pensiunii agroturistice din zona Muntilor Apuseni – este un bun ghid pentru studentii de la specializarile turism, agroturism, management, pentru managerii de pensiuni turistice si agroturistice din intreaga tara, precum si pentru cei doritori sa infiinteze pensiuni agroturistice.

In ziua de astazi, cand pretentiile turistilor sunt din ce in ce mai mari, managerii de pensiuni agroturistice trebuie sa tina pasul cu cerințele pietei, sa realizeze o activitate eficienta, sa fie deschisi schimbarilor si sa se adapteze din mers acestora, urmarind atat satisfacerea nevoilor turistilor care le calca pragul pensiunii, cat si obtinerea de profit. Managerii de pensiuni agroturistice trebuie sa coordoneze activitatile de zi cu zi, astfel incat sa primeze munca in echipa, cu accent pe obtinerea rezultatului scontat care reprezinta un deziderat asteptat. La pensiunea agroturistica, managerul este prin definiție lider, persoana activa, cu initiativa care traseaza directia strategica a entitatii turistice și care are viziunea de succes prin implementarea de politici ce duc la atingerea obiectivelor propuse.
Lucrarea este structurata pe 5 capitole si are ca scop investigarea tipologiei manageriale de la nivelul pensiunilor agroturistice, din zona Muntilor Apuseni, in vederea propunerii de masuri de imbunatațire care sa duca la cresterea calitativa a actului managerial si in acelasi timp la prestarea in bune conditii a serviciilor agroturistice.

Informații suplimentare

Titlu

Cercetari privind managementul pensiunii agroturistice din zona Muntilor Apuseni

Preț

65,00

ISBN

978-606-26-1699-1

Format

Academic

Pagini

247

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cercetari privind managementul pensiunii agroturistice din zona Muntilor Apuseni”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON