Jocuri gratis cele mai bune 3d păcănele 2023

  1. Cele Mai Bune Păcănele Online Cu Bonusuri Fără Depunere În România 2023: Fiecare dintre ele a fost animat atunci când o parte dintr-o victorie, cu bere sloshing din cani si personaje diferite, aplauze sau zâmbind în linii mari.
  2. Reguli Poker 32 Carti - Alegem din zece niveluri între 20 și 200.
  3. Pariuri Sistem Castig Minim: Cazinoul oferă mai multe promoții în curs de desfășurare și o casă de pariuri integrată cu opțiuni vaste de pariere.

Jocuri online cele mai bune cazinou slot 2023

Rotiri Gratuite Aparate Gratis 2023
După cum puteți vedea, există mai puține opțiuni la retragere.
Cum Se Joaca Roata Norocului
BETER Live, un brand orientat spre viitor și furnizor de cazinouri live, și-a dezvăluit planurile de extindere ca parte a strategiei de a-și duce jocurile verticale la un alt nivel.
Toate fondurile sunt deținute în siguranță în băncile de top din Marea Britanie.

Joaca rotiri gratuite online 2023

Cele Mai Bune Cazinouri Online Fara Depozit In Romania
Înainte de a termina Recenzia Jackpot Jones, am descoperit că cazinoul are un program de loialitate VIP cu patru niveluri-silver, gold, VIP Premier, VIP Elite.
Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit România 2023
Dacă nu sunt capabili, noi, la bonus village, putem crea un fir în secțiunea de ajutor a forumului nostru.
Jocuri De Cazino Cu Speciale Și Caracteristici Inovatoare

Cercetari privind implementarea conceptelor stiintifice in managementul cluburilor sportive universitare

25,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 8558Autor: Șerban OvidiuData apariție: 01-09-2014 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Cartea Cercetari privind implementarea conceptelor stiintifice in managementul cluburilor sportive universitare este o consecința a punctului de vedere exprimat in literatura de specialitate, acela ca inca nu sunt suficient de bine conturate conceptele manageriale specifice cluburilor sportive studențești și nici modalitațile de extrapolare și aplicare practica a acestora in condițiile determinarii contextuale și culturale a actului managerial. Se constata ca literatura de specialitate trateaza actul managerial la modul general, fara o adaptare in funcție de caracteristicile diferitelor tipuri de organizații sportive. Intre cunoștințele specifice componentei tehnice – din educație fizica și sport și cunoștințele de management sportiv exista un decalaj evident in favoarea primelor, afirmație ce argumenteaza necesitatea imbunatațirii celorlalte.

Cercetarea realizata in aceasta carte demonstreza ca promovarea managementului performant in cadrul cluburilor sportive universitare este condiționata in buna masura de gradul de cunoaștere al conceptelor managementului științific, al managementului bazat pe performanța regasit la persoanele delegate cu atribuții de conducere in cadrul acestei categorii de structuri sportive.

Informații suplimentare

Titlu

Cercetari privind implementarea conceptelor stiintifice in managementul cluburilor sportive universitare

Preț

25,00

ISBN

978-606-26-0065-5

Format

Academic

Pagini

182

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cercetari privind implementarea conceptelor stiintifice in managementul cluburilor sportive universitare”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON