Spins gratuite cu cazinou fără depozit

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Poate oferi 300 de jocuri, dar dacă jocurile care vă plac nu sunt acolo, atunci nu vă este de folos.
  2. Bonusuri Română Rotiri Gratuite - PAB a fost incompletă și jucătorul nu a răspuns la cererile noastre pentru informații suplimentare, caz învechit-datat și închis.
  3. Jocuri Populare Online Cazinou Fără Depozit România 2023: Dar opiniile publice anti-jocuri de noroc au câștigat importanță.

Blackjack pentru bani fara depunere

Ruletă Electronica Rotiri Gratuite Online 2023
Dacă există vreo confuzie, ne place să o clarificăm.
Română Slot Rotiri Gratuite
Vrăjitorul întunecat va acorda 10 rotiri gratuite și 5 simboluri în expansiune (în loc de 1 acordat într-o rundă bonus normală).
Ține-ți ochii pe recenziile noastre online din Marea Britanie pentru a vedea ce alte site-uri oferă.

Sigure slot câștigător cazinou gratis

Jocuri De Noroc Slot
Este licențiat și înregistrat în Malta cu numărul de înregistrare al companiei C.
Cele Mai Bune Sloturi Cazinou
Pentru a vă asigura că vă petreceți doar timpul prețios pe ceva care merită.
Cazinou Online Cu Jocuri De Noroc Și Rotiri Gratuite Fără Depozit În 2023

Bazele contabilitatii. Editia a II-a

79,00 lei

Descriere

Bazele contabilitatii. Editia a II-a este o lucrare care se adreseaza tuturor celor care doresc sa aprofundeze mecanismele contabilitatii, dar si celor care au un hobby pentru contabilitate.

Reprezinta un ghid pentru studentii – viitori economisti, la  disciplinele de contabilitate studiate la facultatile  cu profil economic, dar si pentru practicienii contabili. In lucrare se gasesc raspunsurile la problemele pe care si le pun prin invatarea bazelor contabilitatii unei  entitati economice. Este structurata in zece capitole si abordeaza o problematica complexa, prezentand elemente teoretice, dar si aplicatii rezolvate.

In acest context, in cele zece capitole fac referinta la: utilizatorii informatiei contabile; procedeele si principiile contabile; prezentarea elementelor bilantiere de activ si de pasiv, de cheltuieli si venituri; documentele contabile pentru justificarea inregistrarilor in contabilitate; implicarea calculatiilor in contabilitate, mai ales atunci cand se stabilesc bazele pentru evaluare si se determina rezultatele; analiza contabila; balantele de verificare; realizarea ciclului contabil.

Bazele contabilitatii reprezinta disciplina de introducere in domeniul contabilitatii, prin care gradat se ia cunostinta cu elementele teoretice fundamentale ale contabilitatii si care constituie fundamentul pentru toti cei care vor sa aprofundeze contabilitatea, dar si valentele informationale ale acesteia.

 

 

Informații suplimentare

Titlu

Bazele contabilitatii. Editia a II-a

Preț

79,00

ISBN

978-606-26-1854-4

Format

Academic

Pagini

352

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bazele contabilitatii. Editia a II-a”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON