Jocuri de poker pe bani virtuali

  1. Bonus Cazinou Prima Depunere: Cei mai mulți dintre noi sunt mari fani ai acestor jocuri clasice de masă.
  2. Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit Cu Bonusuri Fără Depunere În 2023 - Cu toate acestea, la fel ca în cazul cazinourilor online, lacuna legală a permis anumitor site-uri de poker offshore să accepte jucători texani.
  3. Nou Jocuri De Cazinou Online Fără Depozit: NitroCasino are destul de multe promoții bune întâmplă la momentul scrierii.

Cazinou fără depozit online cu bonus fara depunere

Jocuri De Blackjack Online Pentru Bani În 2023
Obțineți Bitcoin Cash gratuit de la robinetele Bitcoin Cash care plătesc.
Jocuri Ruletă Populară Cu Fructe Gratis
Funcția Transforming Wilds este folosită în unele sloturi unde un anumit simbol poate fi transformat într-un simbol Wild..
Fiecare dezvoltator este cunoscut la nivel internațional pentru angajamentul său față de jocuri de înaltă calitate și caracteristici de ultimă oră.

Jocuri bingo gratis online

Jocuri De Noroc Online Sigure În România
Acesta este un slot 4,096 ways to win, cu 6 role și 4 rânduri în total.
Jocuri Gratuite Populare De Cazinou Fără Depozit Online În 2023
Slotul Fruits vine, de asemenea, cu o caracteristică Mystery Wrappers în timpul jocului de bază, unde 4 până la 9 poziții vor primi o suprapunere Mystery Wrapper care va dezvălui un simbol aleatoriu care va ocupa toate pozițiile.
Spins Gratuite Bani Reali

Bazele Contabilitatii

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9725Autor: State Violeta, Tănase Loredana Cristina, Voinea Cristina MariaData apariție: 01-04-2016 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Termenul de contabilitate este utilizat atat pentru a denumi stiinta care are ca obiect de cercetare, teoretica si practica, patrimoniul entitatilor, cat si atunci cand se face referire la tehnica specifica de inregistrare a operatiilor economice cu impact asupra patrimoniului, sinonima fiindu-i in acest caz notiunea de evidenta contabila.

Este evident faptul ca evidenta contabila, contabilitatea, se organizeaza si se tine potrivit unor norme si reguli proprii, ca obiectul sau de studiu – patrimoniul – este bine definit si caracterizat din punct de vedere al elementelor componente, respectiv active, datorii si capitaluri proprii, astfel incat datele contabile rezultate in urma aplicarii procedeelor, principiilor si metodelor specifice sa furnizeze o imagine fidela, clara si completa a patrimoniului, a rezultatelor obtinute din utilizarea acestuia si a performantelor financiare ale entitatii patrimoniale.

Pentru a patrunde tainele contabilitatii este nevoie, asadar, sa se cunoasca si sa se inteleaga notiunile, conceptele, principiile, procedeele, metodele si tehnicile proprii acestei stiinte, adoptate si aplicate in conformitate cu legislatia in vigoare la un moment dat.
Odata cu transpunerea partiala a prevederilor Directivei 2013/34/UE a Parlamentului European si a Consiliului in legislatia nationala contabila, s-a realizat o „reasezare” si o „regrupare” a elementelor componente ale patrimoniului, dar si o „reconsiderare” a principiilor si regulilor care guverneaza inregistrarea in contabilitate a operatiilor economice, a caror complexitate si diversitate s-au accentuat, ca o consecinta fireasca a evolutiei catre o economie bazata pe cunoastere si, implicit, catre o societate in care cunoasterea reprezinta un factor determinant de avantaj concurential.

Pe langa aceasta actualizare a continutului, editia de fata a lucrarii „Bazele contabilitatii – de la principii la tehnici si metode” a fost imbogatita in ceea ce priveste practica contabila, atat din punct de vedere cantitativ, constand intr-un numar mai mare de aplicatii, cat si calitativ, prin continutul, mai complex, si, in consecinta, mai complet, al aplicatiilor, care are propria „logica” de transpunere in practica a teoriei si legislatiei contabile si fiscale.

Recomandam aceasta carte in primul rand studentilor, avand convingerea ca lucrarea ii va ajuta „sa gandeasca clar si corect”, cel putin relativ la aspectele surprinse, astfel incat rezultatele rationamentelor lor profesionale „sa fie clare si corecte”, constituindu-se intr-o confirmare a competentei lor in domeniul contabilitatii.

Autorii

Informații suplimentare

Titlu

Bazele Contabilitatii

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0537-7

Format

Academic

Pagini

230

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bazele Contabilitatii”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON