Jocuri cazinou gratuite cele mai bune ruletă electronica 2023

  1. Spins Gratuite Online Sigure 2023: Încercați-vă norocul în zona interesantă de jocuri de masă, unde puteți juca ruletă, Blackjack, Baccarat, Video Poker și alte jocuri.
  2. Jocuri Slot Gratuite Cu Cele Mai Bune Caracteristici Și Grafică - Din cauza sistemelor de operare generator de numere aleatorii care folosesc cele mai multe sloturi online, nu este un caz de mai mult te joci, mai multe șanse aveți de a câștiga.
  3. Cazinou Online Românesc Cu Rotiri Gratuite Fără Depunere În 2023: Jocul se învârte în jurul funcției Megaways, ceea ce înseamnă că cele 6 role din slot au o dimensiune diferită la fiecare rotire, variind între 2 și 6 rânduri.

Rotiri gratuite ruleta 2023

Română Ruleta Sigura Online Gratis
Există multe jocuri interesante și populare în secțiunea LIVE dealer.
Blackjack Profitabil Gratuite
Prin urmare, selecția cazinourilor online spaniole include numai site-uri de cazinou spaniole care vă pot oferi cele mai esențiale caracteristici și opțiuni de jocuri de noroc de care aveți nevoie.
Simbolurile includ A-10 royals, cel mai mare plătitor simbol Rainbow Riches logo, și nu veți dori să pierdeți moneda de aur wild.

777 Cele mai bune 3d sloturi jocuri 2023

Top Case De Pariuri Stradale Din Romania Cu Cele Mai Bune Recenzii
Jucătorul începe bonusul de învârtire gratuită cu 6 învârtiri gratuite dacă atinge trei simboluri de învârtire gratuită, cu 9, 12 și 15 învârtiri gratuite acordate pentru patru, cinci și respectiv șase simboluri de învârtire gratuită.
Aparate Română Ruleta Sigura Gratis
De la difuzoare stereo de dimensiuni turn la televizoare consola leviathan, credo părea să fie dacă este mai mare, trebuie să fie mai bine.
Jocuri Cele Mai Bune Blackjack Electronic Cazinou Gratis

Asigurari si tehnici de reasigurare

57,00 lei

Categorii: , Cod: 14961Autor: Carp AnaData apariție: 29-05-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

In formele foarte vechi de asigurare, oamenii isi asigurau bunurile in calatoriile lor pe mare, ori animalele care le erau mijloace de tractiune si avutie. Astazi, aceasta conceptie exista intr-o alta forma. Casele, afacerea, bunurile materiale ocupa un loc important in asigurarile generale. Pe acestea le asiguram in mod obligatoriu, ori la initiativa noastra, deoarece riscurile vechi nu au disparut, ci s-au multiplicat in societatea actuala.   
Asigurarile presupun ca principiu reparatia prejudiciului suferit, refacerea sau inlocuirea bunului. Uneori bunurile nu mai pot fi reparate sau recuperate, dar ne putem lipsi de unele dintre ele. Spre deosebire de bunurile materiale, care sunt reparabile, singurul bun permanent al carui proprietar unic suntem si pe care  il avem cu siguranta este viata. Acest bun are o valoare infinita, deci nu este determinabila. Ori, conditia asigurarilor este cuantificarea, determinarea cu exactitate a valorii bunului asigurabil. Conventional, acordam o valoare si acestui bun, astfel ca, si asigurarile de persoane, de viata de sanatate, de pensii private, pensii ocupationale si produse PAN Europene, precum si asigurarile de raspundere civila sunt incluse in asigurari de catre  societatile de asigurare. Pentru asiguratori,  viata ca  „bun asigurabil”, este o afacere.

Informații suplimentare

Titlu

Asigurari si tehnici de reasigurare

Preț

57,00

ISBN

978-606-26-1616-8

Format

Academic

Pagini

238

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Asigurari si tehnici de reasigurare”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON