Română blackjack fără depunere bonus

  1. Online Jocuri De Noroc: Toate simbolurile din acest joc sunt tematice Cufărul cu bijuterii (Wild), Busola (Scatter), Sacul cu bani, Piratul, Femeia-pirat, Papagalul, Corabia, Harta Comorii, Ocheanul, Cârligul-proteză și diferite monede.
  2. Jocuri Populare Cazinou Fără Depozit Păcănele Electronic 2023 - Urmăriți-l pe bloggerul nostru chinny pe cele mai bune mâini de poker.
  3. Cele Mai Bune Opțiuni Pentru Rotiri Gratuite Online Gratuite: Online, cu toate acestea, fiecare cazinou este în concurență directă cu orice alt cazinou.

Top siteuri pariuri

Jocuri Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Pentru Ruleta
Puteți continua acest slot alegând dimensiunea pariului înainte de a începe să rotiți.
Română Spins Gratuite Aparate De Joc Cu Bonus Fara Depunere In 2023
Indiferent de bani este în oală, ei nu mai a ta.
Slot machine cuprinde nouă linii de plată, care este ușor inferior pentru astfel de jocuri.

Jocuri slot câștigător 2023

Jocuri Ruletă Electronica Online
Reprezentanții sunt foarte prietenoși, iar nivelul serviciilor este într-adevăr de cea mai bună calitate.
Jocuri Slot Gratuite Pe Site-Uri Oficiale De Cazinouri Online
Vorbim mai multe despre asta într-o clipă.
Cazinou Rotiri Gratuite 2023

Analiza financiara a conturilor consolidate

30,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 10222Autor: Tăbîrcă Alina IulianaData apariție: 15-11-2016

Descriere

Contextul economic actual zdruncinat de efectele crizei financiare a condus la nevoia de informații financiare reale, clare, complete și general acceptate iar legaturile indisolubile dintre calitatea informației contabile și pertinența recomandarilor analizei in procesul decizional revin in atenția “devoratorilor” de informație financiara. Aceasta lucrare științifica vine in intampinarea acestor dificultați actuale prin explicarea nevoile utilizatorilor de informație financiara corelate cu evoluția și adoptarea standardelor internaționale de raportare financiara.

Lucrarea este imparțita in șapte capitole care trateaza detaliat problematica analizei financiare a conturilor consolidate sub incidența IAS/IFRS din perspectiva nevoilor investitorilor, creditorilor și a altor utilizatori (stat, ONG-uri). Pentru delimitarea ariei de cercetare a fost necesara analiza unor aspecte specifice conturilor consolidate cat și analiza conturilor individuale.

Pentru realizarea unei dimensionari a stadiului cunoașterii in domeniu, am intreprins o analiza exploratorie a carților și articolelor publicate in revistele științifice naționale și internaționale precum și o evidența a tezelor de doctorat existente in domeniu pana in prezent la nivel național și internațional. Am analizat peste 400 de surse bibliografice (carți naționale și internaționale, articole ISI/BDI, teze de doctorat naționale/straine, surse electronice precum și alte resurse) din domeniul conturilor consolidate și a analizei financiare precum și influențele conexe ale IAS/IFRS asupra ariei de cercetare. Rezultatele la care am ajuns dupa studiul literaturii m-au condus la verificarea realitații raportarii financiare și corelarea teoriei cu practica.

Pornind de la obiectivul general al raportarii financiare definit in cadrul IFRS și implicațiile acestuia in analiza financiara, problematica acestei lucrari se rasfrange asupra elementelor care nu fac sau fac parțial obiectul cercetarilor actuale din domeniu:
– modificarile induse analizei financiare de catre standardele de raportare financiara prin prisma noilor concepte impuse și a extinderii categoriilor de utilizatori (analiza perimetrului de consolidare și a controlului; analiza segmentelor de activitate etc.);
– incidențele IFRS asupra masurarii performanțelor punand accent asupra introducerii “rezultatului global”;
– impactul IFRS asupra indicatorilor cheie ai analizei financiare;
– impactul semnificativ asupra capitalurilor proprii, care au suferit modificari datorita integrarii intereselor minoritare.

Problematica acestui demers științific m-a condus la imparțirea cercetarii in 6 capitole teoretice și unul empiric menit sa coreleze aspectele teoretice cu practica. Daca in primul capitol am efectuat poziționarea epistemologica, in capitolul 2 am identificat și analizat factorii generatori ai schimbarii de paradigma in analiza financiara coreland noile concepte cu dezvoltarea IAS/IFRS pentru ca in capitolul 3 sa tratez IFRS ca instrument de conciliere a nevoilor analizei financiare cu dinamica mediului economico-social și politic. Capitolul 4 reprezinta analiza impactul IFRS asupra situațiilor financiare anuale punand accent pe cele mai importante modificari iar in capitolele 5 și 6 am corelat nevoile principalelor tipuri de utilizatori de informații financiare cu aspectele cheie ale incidenței IFRS asupra analizei financiare a conturilor consolidate. Capitolul 7 are un pronunțat caracter empiric și prezinta o analiza referitoare la calitatea raportarii financiare realizate de entitațile cotate la BVB corelate cu nevoile investitorilor ca utilizatori primordiali și, in același timp, un studiu de caz privind impactul IFRS asupra analizei financiare a conturilor consolidate la nivelul unei organizații, studiu menit sa raspunda nevoilor tuturor categoriilor de utilizatori.

Prezenta lucrare sintetizeaza cercetarea derulata in cadrul Universitații Valahia din Targoviște prin teza de doctorat cu titlul Incidențele IAS/IFRS asupra analizei financiare a conturilor consolidate. Sincere mulțumiri pentru sprijinul acordat in derularea acestei cercetari d-nei Prof. univ. dr. Maria Niculescu, care mi-a insuflat speranța și optimismul necesar pentru o lucrare științifica de inalta ținuta academica.

Autoarea

Informații suplimentare

Titlu

Analiza financiara a conturilor consolidate

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-0629-9

Format

Academic

Pagini

252

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Analiza financiara a conturilor consolidate”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON