Ruletă mobilă sigura jocuri de cazinou online

  1. Aparate Ruleta Electronica Online: Louis Cardinals va lua pe Atlanta Braves în jocul 5 al playoff-urilor divizionare MLB.
  2. Jocuri Populare Cazinou Gratuite Cele Mai Bune Spins Gratuite 2023 - În acest fel, veți putea să vă bucurați de avantaje exclusive care vă vor face experiența de bingo mult mai palpitantă și mai fructuoasă.
  3. Cel Mai Bun Site De Blackjack Electronic: Când faceți clic pe butonul Slot situat pe pagina principală, acesta va deschide o mulțime de jocuri diferite..

Jocuri cu cele mai bune ruleta sigura online gratis

Rotiri Gratuite Cu Bonus Fără Depunere La Cazinouri Online În 2023
Cu toate acestea, Heastie nu este singurul membru al Adunării nu în favoarea on-line jocuri de noroc, și la fel de mult ca Pretlow încearcă să explice că nu este nimic mai mult decât o extensie a New York-ului curent industria jocurilor de noroc, unii oameni rămân neconvingători și închis la ideea.
Jocuri De Noroc La Blackjack Online Cu Opțiunea De A Juca Pentru Bani În 2023
În al treilea rând, vom analiza o altă opțiune de plată cunoscută sub numele de Litecoin, care este foarte asemănătoare cu celelalte două metode menționate mai sus, dar cu câteva diferențe.
Există, de asemenea, alte categorii și subcategorii de jocuri slot în e-Cazinouri.

Jocuri cazinou gratuite blackjack profitabil

Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Cu toate acestea, oferta NetEnts de titluri licențiate nu se termină aici, deoarece compania a creat și o serie de jocuri bazate pe blockbustere uriașe de la Hollywood.
Od Bonus Casino Pentru Jucătorii Din România
Orice combinație formată fără simbol wild în timpul rotirilor gratuite este triplată.
Jocuri Populare De Cazinou Online Cu Bani Reali 2023

Analiza economico-financiara

45,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 371527Autor: Matei Nicoleta Cristina, Țole Alexandru AdrianData apariție: 19-09-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Managerul activitatii economico-financiare a unei entitati economice trebuie sa fie un diagnostician competent al dinamicii diverselor fenomene economico-financiare, fata de variatia carora in contextul exigentelor economiei de piata sa aleaga si sa impuna solutiile prin care se realizeaza o rentabilitate competitiva in relatiile cu alte entitati.

Studierea fenomenelor si proceselor economice, cu ajutorul analizei economico-financiare, da posibilitatea specialistului sa evidentieze legaturile cauzale dintre factori si elementele componente ale acestora.

Caracterul metodologic, investigativ al lucrarii de fata pune accent pe teorii, concepte, principii si modele de analiza economico-financiara, dezvaluie mecanismele de influenta a factorilor si a conexiunilor cauzale „de finete” ale fenomenelor economico-financiare si confera un rol primordial formarii gandirii economice a specialistilor, imbogatirii capacitatii acestora de a intelege mai limpede complexitatea si dialectica fenomenelor din economie.

Au fost concepute analitic secventele aplicative inserate in cadrul fiecarui capitol al lucrarii, insistandu-se pe latura sistemica a diagnosticarii si reglarii corespunzatoare a diverselor situatii constatate.

Pornind de la conceptia ca activitatea economico-financiara a oricarei entitati economice reprezinta un tot unitar, lucrarea preconizeaza studierea integrala a acestei activitati pe baza unei filiere complexe, care surprinde intr-o ordine logica totalitatea fenomenelor si proceselor ce o alcatuiesc in legatura lor intima, indisolubila.

Aplicabilitatea partiala sau integrala difera de la o entitate economica la alta, in functie nu numai de dimensiunea, complexitatea si profitul activitatii, ci si de comportamentul managerial.

Lucrarea Analiza economico-financiara se adreseaza atat studentilor din invatamantul universitar economic, cat mai ales, specialistilor din domeniile ce desfasoara o activitate economico-financiara.

Suntem recunoscatori domnilor profesori universitari doctori, ale caror lucrari de inalta tinuta stiintifica din domeniile analizei economico-financiare, finantelor si contabilitatii ne-au servit drept izvor in activitatea de cercetare si de elaborare structurala a cartii de fata.

Dinamica teoriei si practicii in domeniul economico-financiar mentine lucrarea in preocuparile de imbunatatire a ei in continuare.

Autorii

Informații suplimentare

Titlu

Analiza economico-financiara

Preț

45,00

ISBN

978-606-26-0254-3

Format

A5

Pagini

396

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Analiza economico-financiara”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON