Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Analiza economico- financiara

35,00 lei

Stoc epuizat

Rezervă Categorii: , Cod: 9170Autor: Iacovoiu Viorela BeatriceData apariție: 01-07-2015 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Gestionarea activitatii intreprinderii presupune alegerea constienta si rationala a unei directii de actiune in vederea atingerii unui obiectiv stabilit anterior, cu o eficienta economica si sociala maxima posibil. Avand in vedere ca activitatea firmei se desfasoara intr-un mediu deschis, dinamic si complex, adoptarea unor decizii corecte depinde atat de cunoasterea realitatilor interne, cat si a celor din mediul economic extern.
Plecand de la aceasta idee, lucrarea de fata isi propune sa prezinte intr-o forma accesibila modalitatile si tehnicile de analiza stiintifica a starii economico – financiare a intreprinderii, punand accentul pe aspectele referitoare la evaluarea resurselor existente, a potentialului si performantei firmei.

Bazata pe studierea unei ample bibliografii de specialitate din tara si strainatate, a legislatiei in domeniu, ca si pe calcule proprii, aceasta lucrare se adreseaza atat studentilor de la facultatile de profil economic, cat si specialistilor in domeniu, managerilor si utilizatorilor externi care pot valorifica cunostintele prezentate in procesul de imbunatatire a gestionarii activitatii firmei.

Autoarea spera ca lucrarea va contribui la imbunatatirea capacitatii de intelegere a complexitatii procesului de diagnosticare a starii si functionarii intreprinderii, cat si la dezvoltarea abilitatilor practice ale tuturor celor interesati in aprofundarea problematicii prezentate.

Autoarea

Informații suplimentare

Titlu

Analiza economico- financiara

Preț

35,00

ISBN

978-606-26-0307-6

Format

Academic

Pagini

284

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Analiza economico- financiara”
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON