Abrege de morphologie du francais. Exercices

30,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Precomandă Categorii: , , Cod: 2023109Autor: Andreea-Maria PredaData apariție: 28-02-2023 Cuprins Răsfoiește

Descriere

Aparuta din necesitatea de a structura și de a sintetiza informații numeroase privind morfologia franceza intr-un limbaj accesibil și schematizat, cartea Abrege de morphologie du français + Exercices se doreste a fi un instrument util in dobandirea competențelor de comunicare in limba franceza. Ea combina riguros teoria cu practica prin propunerea de exerciții cu un grad de dificultate progresiv. Destinata inițial studenților Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”, cartea se adreseaza unui public larg, dornic sa iși imbunatațeasca si sa iși exerseze cunoștintele de limba franceza.

Selectia notiunilor a avut in vedere importanța si dificultatea de ințelegere a mecanismelor de functionare ale verbului și grupului nominal in cadrul unei fraze. Elemente fundamentale ale oricarei comunicari, verbul, substantivul și determinanții sai au numeroase variabile de care trebuie sa se țina cont pentru a se respecta corectitudinea exprimarii.

Prin urmare, cartea de fața cuprinde doua mari capitole minuțios ordonate, cu evidențierea noțiunilor prin scheme, tabele și simboluri, intr-un limbaj concis și precis, ce imprumuta elemente din domeniul matematic. Capitolul intai prezinta in subcapitole separate conjugarile, modurile personale cu timpurile aferente, concordanța timpurilor la indicativ si modul de functionare al lui si condițional. Capitolul al doilea trateaza substantivul, articolul, adjectivul, tipurile de pronume si adjective pronominale, incheindu-se cu numeralul. Fiecare subcapitol este urmat de un numar generos de aplicații ce vizeaza, pe langa exersarea abilitatilor de lucru cu notiunile morfologice, si imbogatirea vocabularului cu termeni din mediul civil si militar.

Informații suplimentare

Titlu

Abrege de morphologie du francais. Exercices

Preț

30,00

ISBN

978-606-26-1655-7

Format

Academic

Pagini

140

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Abrege de morphologie du francais. Exercices”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON