Prouniversitaria.ro

UVT: Promovare prin International Global Open Day@WUT

Evenimentul International Global Open Day@WUT organizat de către Biroul de Cooperare Globală, Studenți Internaționali și Diaspora al UVT, va avea loc marți, 28 iunie, în format online.

Aflat la a doua ediție, manifestarea are ca scop promovarea Universității de Vest din Timișoara (UVT) ca destinație de studii, de muncă și de cercetare la nivel global, informează un comunicat al instituției de învățământ superior.

Evenimentul va fi structurat după cum urmează:
  • Un panel dedicat misiunilor diplomatice din țară și străinătate în care se dorește să se prezinte oferta de programe de studii și a oportunităților de cooperare în domeniul educației și cercetării ale Universității de Vest din Timișoara, precum și dezvoltarea de parteneriate și acorduri de colaborare între misiunile diplomatice și UVT.
  • Un panel de tip webinar dedicat candidaților la studii universitare în cadrul Universității de Vest din Timișoara în care se vor aborda subiectele de tipul: oferta de studii a UVT, procesul de admitere la UVT pentru cetățeni europeni sau din state terțe UE.
  • Un panel dedicat membrilor Diasporei românești și alumnilor internaționali ai UVT cărora li se vor prezenta oportunitățile de colaborare oferite de UVT, opțiuni pentru crearea de acorduri bilaterale și organizarea de mobilități.

Cel de-al doilea panel este deschis publicului larg și poate fi accesat aici.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON