Prouniversitaria.ro

UPT: 35.000 de participanți așteptați la Zilele Studenţilor Timişoarei

Zilele Studenţilor Timişoarei revin, în perioada 11-12 mai, cu muzică, sport și alte activități, în cadrul unor evenimente organizate de Universitatea Politehnica Timişoara (UPT) în parteneriat cu Asociaţia Festivaluri pentru Tineri şi Consiliul Judeţean Timiş, având sprijinul Alianţei Timişoara Universitară.

Foto: Opinia Timisoarei

Complexul Studenţesc din Timişoara va fi animat, în cele două zile, de activităţi culturale, ateliere de dans, concerte în aer liber, sesiune de lectură în hamace, expoziţie de pictură şi fotografie, precum şi multe activităţi sportive. Vor avea loc şi proiecţii de film în aer liber, dar şi cea mai mare bătaie cu apă. În cadrul concursurilor organizate se vor selecta doar studenţi, în limita locurilor disponibile, anunţă UPT, într-un comunicat remis Agerpres.

La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 35.000 de studenţi din centrul universitar Timişoara, dar şi alţi tineri dornici de distracţie.

Zilele Studenţilor Timişoarei încep miercuri cu activităţi sportive în parcurile din Complexul Studenţesc de pe Aleea Studenţilor (căminele 19 – 22), College Vibes cu Dj Kuky, IST, Victor Diaz, Dj Sniper (căminul 21), iar de la ora 16.00, pentru două ore este programată bătaie cu apă (în faţa căminului C22). De la ora 22.00 începe proiecţia de film, în spaţiul verde dintre căminele C3 şi C4.

Joi, continuă activităţile sportive în parcurile din Complexul Studenţesc de pe Aleea Studenţilor (căminele 19 – 22), College Vibes cu Victor Diaz, Dj Sniper (căminul 21), bătaia cu apă între orele 16.00 – 18.00 (în faţa căminului C22), iar de la ora 18.00 sunt programate concerte pe platoul cantinei UPT, cu DJ Gaga, El Nino, Grasu XX.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON