Cele mai profitabile română ruletă populară

  1. Blackjack Sigur Cu Bani Reali: Bonusurile trebuie să fie toate pariate 35x și câștigurile din rotiri 50x înainte ca orice să poată fi retras.
  2. Jocuri Ruletă Online Gratis - Jucătorii cărora le place să joace sloturi online vor aprecia oferta de rotiri gratuite ale sloturilor.
  3. Jocuri De Blackjack Online Pentru Bani În 2023: Faceți cunoștință cu oamenii din spatele 32Red oferă o istorie completă a directorilor din spatele acestei organizații.

Aparate de 3d slot spins gratuite online 2023

Ruletă Populară Noi
Când ne uităm la întrebarea cum funcționează sloturile de cazino, am văzut că jocurile oferite de cazinourile cu reputație și licență sunt corecte și sigure, datorită tehnologiei de generare a numerelor aleatorii utilizate de dezvoltatorii de software și cazinouri și reglementate de organisme independente.
Cazinou Online Cu Runde Gratuite Fără Depunere
Lista noastră de cazinouri aprobate este actualizată în mod regulat pentru a vă asigura că toate sunt încă valabile și alegeri bune pentru a vă bucura de jocurile preferate.
GoPros Live casino este condus de dealeri prietenoși și profesioniști care ar putea răspunde la orice întrebare pe care o aveți despre joc.

Păcănele gratis noi

Bonusuri Cazinouri Online România
După plusare, următorul jucător trebuie să egaleze această sumă plusată (prin urmare, trebuie să egaleze suma ultimei plusări).
Cazinou Slot Câștigător Jocuri De Noroc Online Cu Bonus 2023
Noțiuni de bază direct la masă și plasarea de pariuri sau chips-uri va face sa te simti ca joci într-un cazino real.
Pariuri La Sloturi Online

Prouniversitaria.ro

Universitatea Politehnica Timişoara reglementează utilizarea aplicaţiilor care folosesc AI

 

Universitatea Politehnica Timişoara a anunţat pe 29 mai a.c. faptul că a reglementat folosirea inteligenţei artificiale la cursurile facultăţilor. Astfel că utilizarea unor aplicaţii de acest tip nu este interzisă, însă studenţilor le este recomandat să respecte reguli de etică şi deontologie.  

Cadrele didactice vor lua măsuri suplimentare pentru evaluarea studenţilor, precum creşterea timpului alocat pentru evaluările orale sau utilizarea de soluţii de detectare a conţinutului generat de aplicaţii care folosesc inteligenţa artificială. Decizia a fost luată prin votul Senatului universităţii, instituţia fiind printre primele din România care adoptă recomandări în acest sens. 

Universitatea Politehnica Timişoara este printre primele instituţii de învăţământ public din România care reglementează folosirea aplicaţiilor care folosesc inteligenţa artificială pentru generarea de conţinut ştiinţific. Vorbim despre utilizarea acestei tehnologii atât pentru proiecte în cadrul cursurilor, cât şi în cazul publicării unor articole ştiinţifice. Este important de precizat faptul că folosirea acestor instrumente se face doar cu respectarea normelor de etică şi deontologie din mediul universitar, precum şi cu o citare corespunzătoare în cadrul proiectelor şi lucrărilor pe care le realizează studenţii facultăţilor din cadrul UPT”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Universitatea Politehnica Timişoara. 

Potrivit sursei citate, o regulă esenţială pe care studenţii trebuie să o respecte este aceea că orice conţinut generat de programele care folosesc inteligenţa artificială nu va fi preluat cu titlul de adevăr, enunţ sau opinie personală, ci va fi analizat şi procesat din perspectiva utilizatorului şi a scopului pentru care utilizatorul a ales să se folosească de el. De asemenea, rezultatele obţinute în urma utilizării instrumentelor de inteligenţă artificială vor menţiona expres sistemul utilizat, precum şi data accesării acestuia. Această regulă se aplică inclusiv în ceea ce priveşte lucrările de licenţă, disertaţie sau teză de doctorat. 

 

„Nu interzicem, ci doar creăm un set de reguli” 

Vara aceasta este prima sesiune pentru examenele de finalizare a studiilor în care studenţii au acces la aceste unelte care utilizează inteligenţă artificială. Este destul de clar că mulţi vor încerca să folosească ChatGPT sau alte aplicaţii asemănătoare pentru a genera conţinut, aşa că am decis să reglementăm acest aspect. Nu interzicem, este evident, ci doar creăm un set de reguli şi norme de aplicare pentru ca studenţii să ştie modul în care pot folosi aceste unelte, ce e permis şi ce nu e permis”, a declarat Florin Drăgan, rectorul Universităţii Politehnica Timişoara. 

Atunci când ne-am asumat abordarea acestui subiect în Senatul universităţii am plecat de la câteva premise: dezvoltarea uneltelor de inteligenţă artificială va continua pe plan mondial, indiferent dacă unii recomandă stoparea acestei activităţi, problema este extrem de actuală şi discutată în mediul academic internaţional şi există deja anumite universităţi şi asociaţii profesionale care au reglementat destul de sever acest domeniu. Noi am plecat de la premisa că domeniul este într-o dezvoltare exponenţială şi am ales să nu introducem încă prevederi în regulamentele noastre, ci să oferim doar o serie de recomandări. Am pornit de la discuţii cu colegi din străinătate şi de la experienţa similară a unor organisme precum EUA European University Association (care reprezintă peste 800 de universităţi din 48 de ţări europene) şi IEEE Institute of Electrical and Electronics Engineers (cea mai largă organizaţie profesională tehnică pe plan mondial, dedicată dezvoltării tehnologiei în beneficiul umanităţii)”, a arătat, la rândul său, Radu Vasiu, preşedintele Senatului Universităţii Politehnica Timişoara. 

 

Studenţii trebuie să se asigure că nu încalcă dispoziţiile legale 

Studenţii care folosesc text generat de un soft cu inteligenţă artificială trebuie să se asigure că nu încalcă dispoziţiile legale referitoare la drepturile de autor, date şi informaţii confidenţiale, precum şi date cu caracter personal. O minimă informare poate fi obţinută de utilizator prin citirea atentă şi analiza termenilor pe care instrumentul de inteligenţă artificială îi pune la dispoziţie. De asemenea, utilizatorii trebuie să ţină cont de faptul că aceste aplicaţii pot genera şi conţinut sau informaţii greşite. 

În schimb, cadrele didactice vor lua măsuri suplimentare pentru verificarea şi evaluarea studenţilor. Una dintre măsuri va fi creşterea timpului alocat susţinerii orale a lucrărilor elaborate de studenţi, pentru a stabili dacă utilizatorul a înţeles conţinutul generat de aplicaţiile care folosesc inteligenţa artificială şi dacă acesta îl comentează creativ sau critic. În cazul susţinerii lucrărilor pentru finalizarea studiilor, declaraţia de autenticitate pe care candidaţii o completează va avea şi o secţiune privind utilizarea sau nu a instrumentelor de inteligenţă artificială în procesul de elaborare a lucrării. 

În cazul în care cadrul didactic are suspiciunea că un student a venit cu un text generat prin unelte de inteligenţă artificială şi nu a menţionat sau nu şi-a asumat acest lucru, el are posibilitatea de a utiliza aplicaţii care recunosc cu destul de mare precizie textele generate de inteligenţa artificială. Una dintre ele este Turnitin, care a fost deja testată de colegii noştri şi poate fi un instrument foarte bun de identificare”, a declarat Florin Drăgan, rectorul UPT.  

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON