Jocuri română ruletă populară gratis noi

  1. Aparate De Cazinou Slot 777 Gratis 2023: Cazinoul a declarat în e-mail că au vorbit cu casierul care ne-a oferit o soluție.
  2. Joaca Sloturi Online In Limba Romana In 2023 - Cu toate acestea, rezultatul asigurării este puternic anti-corelat cu cel al Pariului principal și, dacă prioritatea jucătorului este reducerea varianței, ar putea alege să facă acest pariu.
  3. Română Ruleta Sigura Cu Bonus Fara Depunere: Cele mai multe dintre ele sunt sloturi video, dar puteți găsi cele clasice de fructe și chiar unele jackpot-uri care vă oferă posibilitatea de a încasa câștiguri delicioase.

Poker joc de noroc

Gratis Cele Mai Bune Păcănele Electronic 2023
Veți găsi totul, de la femei germane la bărbați, peisaje și chiar unele pietre prețioase care sunt simbolurile cu valoare mai mică.
Cel Mai Bun Joc De Ruletă
Pentru înregistrarea de pe telefon, Alegeți opțiunea telefon.
Când creați un cont pe acest site, va trebui să introduceți o mulțime de informații private, iar aceste date vor fi securizate folosind tehnologia SSL.

Jocuri slot casino gratis

Jocuri Ca La Aparate Gratis Cu Fructe
Citiți întregul articol pentru a obține o revizuire detaliată a inimii junglei pokie.
Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil Ară 2023
Petreceți câteva minute creând un cont pe site.
Regulament Blackjack Fără Depunere

Prouniversitaria.ro

Universitatea din București: Cum se vor desfășura activitățile didactice în semestrul II

Senatul Universității din București a adoptat, în baza propunerii Consiliului de Administrație, în ședința din 16 martie 2022, hotărârea privind modalitatea de desfășurare a cursurilor în semestrul al doilea, până la finalizarea anului universitar 2021-2022, informează un comunicat al instituției.

Astfel, conform hotărârii adoptate de Senatul UB și având în vedere încetarea stării de alertă pe teritoriul României, conform HG nr. 7/03.02.2022, Ordinului ME/MS nr. 3343/707/2022 privind abrogarea Ordinului ME/MS 5338/2015/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 și Adresa Ministerului Educației nr. 71/DGIU/08.03.2022, precum și lipsa unui cadru legal privind tranziția de la învățământul organizat preponderent online către învățământul preponderent față în față, „activitățile didactice se vor desfășura cu prezență fizică, conform orarelor pentru semestrul al II-lea. Pentru activitățile desfășurate în sistem fizic pe durata perioadei de tranziție prevăzută la art. 2, acolo unde este posibil, se recomandă și transmiterea online a activităților didactice pentru studenții care din motive obiective nu pot fi prezenți în spațiile de învățământ”.

În același timp, Hotărârea votată de Senatul Universității din București prevede că „pentru programele de studii pentru care nu există posibilitatea planificării imediate a activităților față în față, Consiliul Facultății va stabili o perioadă de tranziție și va hotărî fie organizarea în sistem online a activității în decursul acesteia, fie recuperarea ulterioară a activității, potrivit unui program stabilit de comun acord între cadrul didactic și studenți. Reprogramarea activității se poate face inclusiv în sistem modular, până la finalul semestrului. Programele de recuperare vor fi centralizate la nivelul departamentelor și facultăților”.

Totodată, se precizează că „în baza prevederilor art. 40 alin. (1) din Legea nr. 55/2020, introdus prin OUG nr. 99/2021, după reluarea activității în sistem fizic și în limita duratei semestrului al II-lea al anului universitar 2021-2022, decanul facultății poate aproba, în mod individual, la cererea motivată a cadrului didactic, desfășurarea online a activității didactice, fără a fi necesară nici recuperarea ulterioară și nici prezența cadrului didactic în cauză în spațiile de învățământ”.

În ceea ce privește formele de învățământ ID/IFR, activitățile de tutorat și cele aplicative asistate se vor organiza, conform standardelor ARACIS, față în față și/sau online sincron prin intermediul platformei informatice.

Comunitatea academică a Universității din București face apel la factorii legislativi – Parlamentul și Guvernul României – să completeze legislația aplicabilă în domeniul învățământului superior cu prevederi specifice privind posibilitatea desfășurării în sistem online sau hibrid a activităților de predare/învățare/evaluare pentru programele de studii universitare cu frecvență sau, alternativ, dreptul instituțiilor de învățământ superior de a adopta reglementări proprii în acest sens, în baza bunelor practici validate în perioada celor doi ani de predare/învățare online.

Textul integral al Hotărârii poate fi consultat aici.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON