Prouniversitaria.ro

Profesor thailandez la Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea

Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea (UO) are, pentru o săptămână, privilegiul de a adăuga corpului său profesoral un nume de certă valoare, informează un comunicat al instituției de învățământ superior.

Woraprat Yoelao este lector universitar doctor la Universitatea Neresuan din Thailanda, Facultatea de Afaceri, Economie și Comunicații – Departamentul pentru Turism.

Oaspetele Facultății de Științe Economice și-a obținut doctoratul la prestigioasa Universitate Politehnică din Hong Kong. Vizita profesorului thailandez la Universitatea din Oradea a fost posibilă în baza unui acord Erasmus, încheiat cu Universitatea Naresuan. Prof. univ. dr. habil. Olimpia Ban, de la Departamentul de Economie și Business al FSE, este cea care a câștigat competiția națională Erasmus Plus, proiect prin intermediul căruia este finanțată și vizita profesorului thailandez.

Am venit la Oradea pentru a le vorbi studenților de la Facultatea de Științe Economice, în special, despre specificul industriei ospitalității din Asia și, mai precis, despre ospitalitatea thailandeză. După cum știți sunt sute de hoteluri în lume care încearcă să integreze în oferta lor elemente specifice ospitalității thailandeze.

Lect. univ. dr. Woraprat Yoelao

Profesorul thailandez a remarcat faptul că studenții orădeni „sunt foarte timizi” și, din acest motiv, „pentru a ne cunoaște mai bine, cu ajutorul doamnei Olimpia Ban, am încercat să facem cursurile cât mai interactive”.

Lect. univ. dr. Woraprat Yoelao le vorbește studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la Facultatea de Științe Economice despre „Paradigma asiatică în managementul industriei ospitalității”.

„Schimburile Erasmus sunt cadrul în care se împărtășesc experiențe și au loc schimburi de bune practici la catedră. Nu în ultimul rând, putem vorbi despre schimburi culturale, relevante atât pentru cadrele didactice, cât și pentru studenți”, explică prof. univ. dr. habil. Olimpia Ban, adăugând că, în curând, doi profesori orădeni și un student le vor avea privilegiul de a întoarce vizita colegului din Regat.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON