Prouniversitaria.ro

”Sindromul de burnout”, webinar organizat de ASMO

Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (ASMO) și Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea, împreună cu partenerii lor, organizează în data de 10 decembrie 2021, de la ora 20.00, webinarul cu titlul: ”Sindromul de burnout”, avândul ca invitat pe dr. Erdei Cristian, medic specialist psihiatru și psihoterapeut.

„În perioada în care trăim, supraimplicarea nu este doar foarte frecventă, ci și investită de percepția colectivă ca fiind o calitate indispensabilă, care ține de profesionalism, dinamism, dezvoltare personală și capacitatea de a performa la un înalt nivel”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

„De aceea, deseori nu observăm la timp când am depășit acel prag optim în relația efort-peformanță și am intrat pe o pantă descendentă a distresului, care are consecințe redutabile asupra sănătății noastre fizice și mentale”, menționează comunicatul citat.

Simptomele de oboseală cronică și suprasolicitare nu sunt dificil de recunoscut, însă dezechilibrul între efort și relaxare are cauze mult mai complexe și mai nuanțate decât pare la prima vedere.

Lipsa unei intervenții la timp ne expune unor riscuri substanțiale atât pe planul bolilor somatice cât și a celor psihice, iar complicațiile legate de depresie, anxietate, abuz de substanțe, tulburări ale comportamentului alimentar etc. nu sunt rar întâlnite.

În fața unei asemenea probleme majore de sănătate publică, devine foarte important să fim informați despre metodele moderne de a face față sindromului de burnout, pentru noi și cei dragi pe care vrem să-i ajutăm.

Toţi cei care vor participa vor avea ocazia să interacţioneze între ei şi să se privească prin perspectiva celorlaţi, prin exerciţii practice şi utile, cu relevanţă asupra procesului de introspecţie şi explorare de sine.

Webinar-ul atât pe platforma Zoom, cât și pe Facebook Live.

Pentru înscrieri se completează formularul: https://docs.google.com/…/1YHU7vBwEolnuTw9gHlaY1cA…/edit

În cadrul acestui proiect, datele cu caracter personal vor fi utilizate strict în scop profesional!

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON