Top case de pariuri online romania

  1. Jocuri De Noroc Rulete: Noile monede Ethereum sunt create conform unui algoritm strict definit încorporat în codul programului systems.
  2. Strategii Pentru A Obține Rotiri Gratuite La Sloturi - Acest lucru elimină o mulțime de luare a deciziilor pe care trebuie să faceți.
  3. Jocuri Electronice Păcănele Pentru Dispozitive Mobile În Română: Din fericire, există un buton mut.

Pariuri binare

Păcănele Mobil Cazinou
Cazinoul are un design vesel, cu o temă Hawaiană.
Ruletă Mobilă Online Bonus Fara Depunere Cazinou
În ceea ce privește simbolurile care semnifică premiile, acestea includ diverse atribute asociate criminalității, cum ar fi armele și tampoanele de scris.
În funcție de numărul de jucători care îl caută, 6 Fruits Deluxe nu este un slot foarte popular.

Cele mai bune online păcănele gratis noi 2023

Cazinou Online Cu Cele Mai Bune Jocuri De Blackjack Fără Depunere Gratuite
Va trebui să faceți depunerea inițială pentru a fi eligibil.
Pariuri Sistem Castig Minim
Acestea apar în acest joc distractiv care vede un diavol meerkat care veghează asupra celorlalți pe role.
Slot Jocuri Cazinou Fără Depozit

Prouniversitaria.ro

”Sindromul de burnout”, webinar organizat de ASMO

Asociația Studenților Mediciniști din Oradea (ASMO) și Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea, împreună cu partenerii lor, organizează în data de 10 decembrie 2021, de la ora 20.00, webinarul cu titlul: ”Sindromul de burnout”, avândul ca invitat pe dr. Erdei Cristian, medic specialist psihiatru și psihoterapeut.

„În perioada în care trăim, supraimplicarea nu este doar foarte frecventă, ci și investită de percepția colectivă ca fiind o calitate indispensabilă, care ține de profesionalism, dinamism, dezvoltare personală și capacitatea de a performa la un înalt nivel”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

„De aceea, deseori nu observăm la timp când am depășit acel prag optim în relația efort-peformanță și am intrat pe o pantă descendentă a distresului, care are consecințe redutabile asupra sănătății noastre fizice și mentale”, menționează comunicatul citat.

Simptomele de oboseală cronică și suprasolicitare nu sunt dificil de recunoscut, însă dezechilibrul între efort și relaxare are cauze mult mai complexe și mai nuanțate decât pare la prima vedere.

Lipsa unei intervenții la timp ne expune unor riscuri substanțiale atât pe planul bolilor somatice cât și a celor psihice, iar complicațiile legate de depresie, anxietate, abuz de substanțe, tulburări ale comportamentului alimentar etc. nu sunt rar întâlnite.

În fața unei asemenea probleme majore de sănătate publică, devine foarte important să fim informați despre metodele moderne de a face față sindromului de burnout, pentru noi și cei dragi pe care vrem să-i ajutăm.

Toţi cei care vor participa vor avea ocazia să interacţioneze între ei şi să se privească prin perspectiva celorlaţi, prin exerciţii practice şi utile, cu relevanţă asupra procesului de introspecţie şi explorare de sine.

Webinar-ul atât pe platforma Zoom, cât și pe Facebook Live.

Pentru înscrieri se completează formularul: https://docs.google.com/…/1YHU7vBwEolnuTw9gHlaY1cA…/edit

În cadrul acestui proiect, datele cu caracter personal vor fi utilizate strict în scop profesional!

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON