Cazinou română păcănele mobil gratuit 2023

  1. Promotii Cazinou Spins Gratuite: Multe dintre jocuri vin cu joc gratuit (altfel cunoscut sub numele de joc demo).
  2. Aparate Jocuri De Cazinou 777 - Veniturile loteriei merg la școlile publice din Michigans.
  3. Cel Mai Bun Joc De Spins Gratuite: Jackpoturile mai mici cu o șansă de câștig mai bună ar trebui luate în considerare atunci când este vizat un risc scăzut.

Bonusuri română blackjack fără depunere

Română Ruleta Sigura Online Cu Spinuri Gratuite În 2023 Și Bonusuri De Bun Venit
Pokerul folosește pachetul tipic de cincizeci și două de cărți.
Jocuri Online Păcănele În Limba Română Gratuite În 2023
Acestea sunt deosebit de valoroase pentru jucătorii care cheltuiesc o sumă mare și joacă la Cazinoul online de cel puțin trei ori pe săptămână.
De fapt, o mulțime de oameni încă mai place sa ma uit la turnee de Grand Slam.

Joc ruleta electronica mobilă cazinou

Pacanele Jocuri Gratis
Gradul de utilizare este puțin mai concentrat și sunt adesea puțin mai stabile.
Cel Mai Bun Joc De Aparate De Slot
Regina wild este, de asemenea, simbolul cel mai profitabil în Queens Day Tilt.
Jocuri Română Păcănele Cazinou Gratis

Prouniversitaria.ro

Universitatea din Craiova: Modernizări de clădiri printr-un proiect de 30 mil. lei

Clădirile facultăţilor cu profil electric din cadrul Universităţii din Craiova vor fi modernizate printr-o investiție de 30 milioane de lei, finanţată prin Programul Operaţional Regional.

Proiectul de reabilitare și modernizare a fost semnat la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, informează un comunicat al instituției de învățământ superior. Potrivit contractului, finanțarea națională este în valoare de 4,5 milioane de lei, iar finanțarea externă nerambursabilă se cifrează la 25,5 milioane de lei.

„Prin investiţia de faţă, venim în întâmpinarea nevoii sociale identificate la nivel național, aceea de creare a unor infrastructuri care să permită formarea de specialişti și în domeniul ingineriei electrice (calculatoare, automatică, ingineria sistemelor multimedia, electronică, mecatronică şi robotică, energetică, electrotehnică, avionică, electromecanică)”, menționează comunicatul citat.

Corpurile de clădire G, H, I, J, K, supuse procesului de reabilitare, consolidare, modernizare, au o suprafață construită de 2.418 mp și o suprafață desfășurată de 6.066 mp. Suprafețele propuse pentru a fi reabilitate/modernizate sunt 6.067 mp reabilitare + 710 mp extindere (supraetajare).

Universitatea din Craiova implementează un program de modernizare foarte intens și foarte ambițios. Suntem bucuroși că am reușit să convingem și să atragem de partea noastră parteneri foarte puternici care ne-au sprijinit în așa fel încât studenții noștri să aibă parte de cele mai bune condiții de studiu. Este cu atât mai îmbucurătoare performanța pe care o anunțăm azi, cu cât contribuția financiară proprie a Universității din Craiova este de 0 lei.

Prof. univ.dr. Cezar Spînu, rectorul Universității din Craiova

Se vor mai efectua lucrări de reparații, reabilitări, amenajări și pentru trotuare de  protecție pe o suprafață de 281,25 mp, pentru alei pietonale pe o suprafață de 267,4 mp, pentru spații verzi reamenajate pe o suprafață de 1736 mp, dar și lucrări de sistematizare verticală pe o suprafață de 583,4 mp.

Semnarea acestui proiect încheie lista celor șase proiecte finanțate, care au finalizat cu succes evaluarea tehnico-financiară, în cadrul apelului POR/275/10/3, valoarea totală a acestor proiecte fiind de 157,4 milioane de lei, din care 133,8 milioane de lei finanțare externă nerambursabilă, 23,6 milioane de lei lei finanțarea națională și 45.690 de lei contribuție proprie (0,03%).

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON