Prouniversitaria.ro

”Săptămâna Bobocilor” la Universitatea din Oradea

“Săptămâna bobocilor” este un eveniment care vine în sprijinul studenților din anul 1, proaspăt ajunși în campusul orădean și dornici să cunoască ce poate oferi viața de student.

Astfel, asociațiile studențești locale, în colaborare cu Universitatea din Oradea, aduc în față un nou eveniment, a cărui primă ediție se va desfășura în perioada 3-6 octombrie 2022. Proiectul “Săptămâna bobocilor” pleacă de la nevoia de informare și integrare a studenților boboci și include 4 zile intense de activități interactive și de cunoaștere. Voluntarii nu au pus cap la cap doar o largă paletă de jocuri în echipă, ci au pregătit și o petrecere tematică ce va acapara întregul centru al orașului, marcând așadar un început inedit al noului an universitar.

Pentru că nu vrem să deconspirăm surpriza și amploarea evenimentului, vă invităm să aruncați o privire pe pagina de Facebook “Săptămâna bobocilor”, și desigur, boboceii dornici să se alăture, să completeze formularul de înscriere afișat în descriere pentru a le ura cum se cuvine un călduros “Bun venit la facultate!”

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON