Prouniversitaria.ro

Noaptea cercetătorilor la Universitatea din Oradea

Și în acest an, Universitatea din Oradea este gazda evenimentului „Noaptea Cercetătorilor 2022”. Manifestarea științifică, dedicată publicului larg, va avea loc în data de 30 septembrie 2022, între orele 17-22, la Sala Polivalentă, în Campusul Universității din Oradea .

„Noaptea Cercetătorilor Europeni 2022, cel mai captivant eveniment despre știință și cercetare, de anvergură națională, își deschide porțile pentru toate mințile curioase și pasionații de știință.

În acest cadru, Universitatea din Oradea propune publicului larg o mare varietate de activități științifice și educative. Curiozitatea există în fiecare dintre noi, iar câtă vreme vor exista întrebări, știința va continua să ofere răspunsuri. Noaptea Cercetătorilor Europeni 2022 este un eveniment dedicat inovației, prin care știința va deveni accesibilă tuturor, iar tinerii pot să ia parte la activități științifice ce combină educația cu divertismentul, expoziții, prezentări, jocuri și concursuri, experimente în care publicul este implicat activ”, spun organizatorii.

Tot în ziua de 30 septembrie 2022, între orele 15-17, Muzeul Țării Crișurilor, partener al Universității din Oradea în organizarea acestui eveniment, asigură vizitarea gratuită a expozițiilor sale din sediul central al instituției, de pe strada Armatei Române, nr. 1/A.

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON