Jocuri de noroc la distanta

  1. Cele Mai Bune Jocuri De Ruletă Online Cu Bani Reali În 2023: Aici este vorba de volatilitatea jocurilor, care poate fi scăzută, medie sau mare..
  2. Cele Mai Bune Jocuri Slots Cazinou Fără Depozit Gratis - Jucătorii noi pot obține codul nostru exclusiv de bonus fără depunere pentru a începe să joace la LV Bet fără a fi nevoie să depuneți.
  3. Cazinou Online Cu Bonus De Depunere: Keno online, precum și keno pe uscat, utilizează RNG-Generator de numere aleatorii - pentru a crea secvențe de numere pentru desenarea numerelor.

Jocuri păcănele mobil cazinou fără depozit gratis 2023

Gratis Română Blackjack Fără Depunere
Un joc în care nici casa, nici jucătorii nu au un avantaj distinct.
Jocuri Slot Gratis 2023
Mai jos veți găsi o listă extinsă a recomandărilor noastre de sloturi.
Sloturile Offline sunt o soluție excelentă dacă nu sunteți sigur de disponibilitatea unei conexiuni la internet.

Cazinou fără depozit rotiri gratuite fara depunere

Bani Din Cazinou Fără Depozit
Mărturia susține, de asemenea, că unele butoane au fost dezactivate pentru a reduce alegerea consumatorilor cu privire la cât de mult pariază, determinând Autoritatea de reglementare a cazinoului din stat să comande remedieri.
Blackjack Pentru Bani 2023
Caracteristicile bonus ale Legend of Cleopatra Megaways pot fi împărțite în trei segmente distincte, și anume funcția collapsing, caracteristica Scarab multiplicator și caracteristica Bonus Free spins.
Calendar Deschidere Cazinouri În Timișoara Și Jocuri Disponibile

Prouniversitaria.ro

UPB demarează Casa Francofoniei. Sute de locuri de cazare și facilități pentru studenți

Universitatea Politehnica din București (UPB) a demarat un nou proiect dedicat studenților francofoni , proiect ce constă în construcția unui amplu edificiu ce va fi denumit generic Casa Francofoniei din România.  Noua construcție, în suprafață de 795 metri pătrați și o capacitate de 334 locuri de cazare, va fi amplasată pe un teren de 5.730 mp din Campsul Studențesc Regie și are ca termen final de execuție anul 2024.

„Universitatea Politehnica din București, cu susținerea Președintelui României, Klaus Werner Iohannis, a așezat miercuri, 16 martie, piatra de temelie la Casa Francofoniei în România. Acest nou edificiu își propune să devină un hub cultural regional care să crească oportunitățile de mobilitate ale studenților și cercetătorilor francofoni, printr-o abordare inovatoare. Proiectul va oferi tinerilor din întreaga lume , și care aleg să studieze în România, locuințe de calitate și condiții optime de studiu în cel mai mare campus studențesc din țară”, se arată într-un comunicat al instituției de învățământ superior.

Alături de Președintele României și reprezentanții comunității academice din cadrul UPB, la eveniment au participat ambasadori și membri ai mai multor ambasade francofone (peste 40), reprezentanți ai organizațiilor francofone din țară, ai Ministerului Educației, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Culturii, Camerei Franceze de Comerț și Industrie în România, precum și personalități reprezentative din cadrul a 38 de universități din țară.

Casa Francofoniei va găzdui evenimente culturale și științifice menite să promoveze performanța și să sprijine tinerii studenți și cercetători. În cadrul ei vor fi organizate expoziții de artă, festivaluri de teatru, film, literatura, precum și evenimente dedicate studenților – sesiuni de training, dezbateri publice și concursuri. Toate aceste evenimente vor contribui la consolidarea imaginii României în spațiul francofon și la crearea unui nucleu capabil să atragă tinerele talente.

În aceeași măsură, Casa Francofoniei va oferi sprijin social studenților și cercetătorilor internaționali pentru a le permite să își continue studiile în România în condiții favorabile, într-un mediu participativ în care întâlnirile dintre rezidenți să poată da naștere unor proiecte colective care să vizeze teme artistice, culturale, ecologice, umanitare, academice sau științifice.

Este o perioadă în care promovarea solidarității și cooperării în mediul internațional sunt extrem de importante, iar Casa Francofoniei este menită să facă exact acest lucru – să treacă peste granițe, să atragă tineri talentați în România, să promoveze francofonia în mediul academic și de cercetare, chiar și peste granițele țării. Este încă o inițiativă a comunității noastre care indică spre rolul mai amplu pe care îl are universitatea, anume acela de a influența pozitiv societatea, chiar și dincolo de sala de curs, iar perioada complicată prin care trecem la nivel internațional face ca momentul lansării acestei inițiative să fie și mai potrivit, pentru că impactul devine și mai vizibil. Astăzi așezăm piatra de temelie unei inițiative care le va oferi tinerilor un orizont profesional și cultural mult mai amplu. Le mulțumesc tuturor celor implicați pentru dedicația de care au dat dovadă.

Mihnea Costoiu, Rectorul Universității Politehnica din București

Ambasada Franței în România estimează că în România sunt aproximativ 3 milioane de cetățeni vorbitori de limba franceză, printre care 1,5 milioane sunt elevi. Franceza își păstrează  statutul de a doua cea mai vorbită limbă din țară (sursa: MAE), iar statisticile indică faptul că locul important pe care francofonia îl ocupă în România va rămâne constant și în viitor.

Casa Francofoniei va avea sediul în campusul Universității Politehnica din București, în cadrul unui nou cămin dedicat studenților.  Noua construcție face parte din strategia UPB de dezvoltare și modernizare a Complexului Studențesc Regie care are ca obiectiv principal crearea unui ansamblu sustenabil și atractiv pentru asigurarea unei experiențe studențești de calitate, cu toate atributele aferente: studiu, relaxare, socializare și organizarea de evenimente și festivități.

Studenții francofoni vor acces la toate serviciile și spațiile publice de care va dispune clădirea: săli de conferință și de lectură, bibliotecă, restaurant și spații verzi amenajate pentru relaxare și activități sportive.

„Avem convingerea că această inițiativă va întări poziția României în regiune – atât în termeni de educație, cât și în ceea ce privește expunerea internațională a țării. Prin Casa Francofoniei, România va avea oportunitatea nu doar să ofere cetățenilor din țară posibilitatea de a se dezvolta profesional prin educație de calitate, încurajând multilingvismul și diversitatea, ci și să atragă tineri francofoni talentați din întreaga lume”, au spus reprezentanții UPB.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON