Cele mai bune cazinou fără depozit online

  1. Ruleta Sigura Aparate: Pentru confortul oaspeților, mesele de poker sunt aproape de barul complet, de zona de luat masa și de aparatele de joc.
  2. Jocuri Cazinou Gratuite De Ruletă Populară În România - Dacă simți că nu mai este doar hobby-ul tău, dacă duce la probleme într-o relație, dacă vrei să ascunzi chiar faptul că joci, s-ar putea să ai o dependență de jocuri de noroc.
  3. Cele Mai Bune Jocuri De Pacanele Mobil Jocuri De Noroc 2023: Este disponibil pe unele dintre cele mai bune site-uri online și mobile, unde acest slot extrem de Volatil plătește un premiu maxim egal cu miza 750x.

Română păcănele electronic rotiri gratuite 2023

Joaca Română Sloturi Online 2023
Unele dintre cele mai populare aplicații de cazino mobil sunt Cherry Jackpot, Miami Club și Bovada.
Cele Mai Bune Case De Pariuri Online Din Romania Cu Bonusuri
Slotul concludionmaui Mischief este o diversiune încântătoare a insulei, cu un potențial mare de câștig.
Unirea forțelor putem oferi acum jucătorilor noștri un serviciu inovator și diferit, care este unic în multe feluri.

Jocuri cele mai bune online păcănele 2023

Aparate De Sloturi Cu Runde Gratuite Și Fără Depozit Online 2023
Singura problemă este procesul de verificare a contului care ar putea încetini retragerile.
Cele Mai Jucate Jocuri De Slot În România Disponibile În Cazinouri Online
Clienții trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a putea juca într-un cazinou.
Ruleta Electronica Populară Jocuri

Prouniversitaria.ro

Politehniștii timișoreni, premiul special Julianna Dij Award la Salonul de Inventică IDEA 2022

Echipa Centrului de Inovare şi Transfer Tehnologic Politehnica (CITTP) 2020 a obţinut premiul special Julianna Dij Award la cea de-a XIII-a ediţie a Salonului Internaţional de Inventică IDEA 2022, care s-a desfăşurat, recent, în oraşul ungar Szolnok devenind, cu această ocazie, polul inovaţiei şi cercetării din Centrul Europei.

Sursa foto: Facebook/CITTP

La evenimentul ştiinţific, echipa timişoreană a fost prezentă cu 31 de înscrieri (brevete, proiecte studenţeşti şi de cercetare, teze de doctorat şi publicaţii), impunându-se prin performanţa obţinerii a 31 de medalii de aur şi a cinci premii speciale.

Juriul internaţional a apreciat necesitatea, respectiv utilitatea CITTP din Timişoara, în regiunea de Vest a României, prin aportul adus în inovare şi transfer tehnologic.

„După succesul repurtat la finalul lunii mai, la Salonul Internaţional Euroinvent de la Iaşi, unde s-au câştigat multe premii şi medalii, inclusiv Marele Premiu Ştiinţific şi Trofeul Euroinvent 2022, echipa Universităţii Politehnica Timişoara a participat la prestigiosul Salon Internaţional de Inventică IDEA 2022, din Szolnok, care a devenit, cu această ocazie, polul inovaţiei şi cercetării din Centrul Europei, cu 31 de înscrieri (brevete, proiecte studenţeşti şi de cercetare, teze de doctorat şi publicaţii), reuşind remarcabila performanţă de a obţine 31 de medalii de aur şi cinci premii speciale”, transmite Universitatea Politehnica Timişoara, într-un comunicat remis Agerpres.

Dintre premiile speciale obţinute, cel mai important este Julianna Dij Award, care a fost acordat Centrului de Inovare şi Transfer Tehnologic Politehnica 2020.

Participarea la Salonul Internaţional de Inventică IDEA 2022 s-a realizat, şi de această dată, sub egida Centrului de Inovare şi Transfer Tehnologic Politehnica 2022 prin proiectul de cercetare. Coordonatorul echipei CITT-UPT prezent la Szolnok a fost Corneliu Birtok-Băneasa, cadru didactic la Universitatea Politehnica Timişoara şi responsabil cu inovarea în cadrul CITT-UPT.

Salonul Internaţional de Inventică IDEA este organizat în mod regulat din anul 1999, de către Asociaţia IDEA 13, reunind inventatori şi cercetători din toată lumea. Ediţia din acest an a salonului a fost organizată cu sprijinul Consiliului Local Szolnok şi a Oficiului Maghiar pentru Proprietate Intelectuală.

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON