Casa de pariuri online

  1. Păcănele Noi Gratis: Primele fapte care trebuie să acorde atenție sunt.
  2. Cele Mai Jucate Cele Mai Bune Blackjack Sigur - Consumatorii au fost nevoiți să-și împărtășească datele financiare cu comercianții, care au fost uneori supuși atacurilor cibernetice și furtului, precum și unii dintre ei fiind lipsiți de scrupule.
  3. Carti De Joc Pentru Cazinouri Online In Romania: Jucătorii se pot alătura live Blackjack jocuri pariu minim cu un gameplay uimitoare, grafica nebun, și atrăgătoare Blackjack oferte de pariu minim, face niște bani reali, și să scape cu un jackpot substanțial.

Jocuri cele mai bune aparate de cazinou 3d slot cu fructe gratis 2023

Jocuri Păcănele De Cazinou Gratuite Pe Dispozitive Mobile Fără Depozit
În primul rând, cele mai bune cazinouri online licențiate cu soft legal.
Blackjack Online În 2023 Cele Mai Bune Opțiuni
Deci, clienții pot păstra o minte egală și pot fi siguri de siguranța datelor lor personale și bancare.
Potențialul câștigător este destul de mare, cu până la 810,000 de monede ori miza liniei de plată dintr-o singură rotire, ceea ce este o cifră de văzut în cazul în care mașina face o secvență completă de plăți.

Jocuri cu cele mai bune blackjack sigur noi

Od Bonus Casino Pentru Jucătorii Din România
Dacă simțiți că puteți contribui la acest site cu conținut unic pe care doriți să îl publicați, vă rugăm să ne contactați mai jos.
Cele Mai Bune Blackjack Electronic Rotiri Gratuite 2023
Dl Q bingo și sloturi este distractiv de a juca, Simplu și plin de freebies.
Cele Mai Bune Sloturi Netbet Cu Tematică De Sport

„Rapidiști pentru rapidiști”: lansarea oficială a volumului „Rapidismul, istoria unui fenomen sportiv”, de Pompiliu-Nicolae Constantin

21 aprilie
„Rapidiști pentru rapidiști”: lansarea oficială a volumului „Rapidismul, istoria unui fenomen sportiv”, de Pompiliu-Nicolae Constantin

Fotbal Club Rapid București și Editura Pro Universitaria (parte a Grupului editorial Universul Juridic) organizează sâmbătă, 15 mai 2021, cu începere de la ora 14.00, un eveniment de gală, la Sala Sporturilor Rapid, intitulat „Rapidiști pentru Rapidiști”, ce va fi transmis, în direct, pe pagina oficială de Facebook a clubului (FC Rapid 1923) și pe cea a Editurii Pro Universitaria. 

Cu acest distins prilej, va avea loc lansarea oficială a cărții „Rapidismul, istoria unui fenomen sportiv”, publicată la Editura Pro Universitaria de Pompiliu-Nicolae Constantin. Cartea examinează traseul clubului sportiv Rapid București, focalizându-și atenția asupra echipei de fotbal și suporterilor, fără a neglija însă celelalte discipline. Lucrarea aduce la lumină documente necunoscute, informații trecute cu vederea, valorifică istoria orală și adaugă la toate aceste aspecte un discurs analitic față de tot ceea ce s-a scris despre Rapid București, pentru a oferi o imagine de ansamblu a unui fenomen de amploare în spațiul sportiv românesc. Cartea se adresează tuturor pasionaților de istoria sportului, nu doar suporterilor rapidiști, care vor regăsi în această lucrare un fenomen spectaculos, bine încadrat în contextul politic, social și economic.

Pompiliu-Nicolae Constantin este istoric și jurnalist, lector asociat la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București, unde predă istoria sportului. Doctor în istorie (Universitatea din București) și în științe politice (Université Libre de Bruxelles), autorul este și cercetător asociat al CEREFREA – Universitatea din București. În plus, Pompiliu-Nicolae Constantin este colaborator permanent al revistei Magazin Istoric (din 2013) și este membru al celor mai importante asociații de istoria sportului: International Society for the History of Physical Education and Sport (din 2011) și European Committee for Sports History (din 2018). Ca jurnalist, el a lucrat de-a lungul timpul pentru Boom Sport, Sport Total FM, Dolce Sport, Telekom Sport și Look Sport.

După momentul lansării oficiale a cărții, va urma un joc între legendele clubului Rapid București, un „meci în familie”, denumit sugestiv „Albii vs. Vișiniii”. „Au confirmat participarea nume de glorie din istoria Rapidului, fotbaliști de legendă din mai multe generații, precum: Ion Manu, Leontin Toader, Ion Goanță, Iosif Damaschin, Vasile Caciureac, Nicolae Stanciu, Gheorghe Butoiu, Rodin Voinea, Cristian Rontea, Dumitru Târțău, Mugur Bolohan, Ion Voicu, Ștefan Nanu, Daniel Chiriță, Răzvan Raț, Cristian Bardu, Claudiu Ionescu, Dănuț Coman, Daniel Niculae, Ștefan Grigorie, Vasile Maftei și Costin Lazăr. În loturile celor două echipe îi regăsim, în mod simbolic, pe Necula Răducanu, Marian Ioniță, Alexandru Boc, Nicolae Paraschiv, Ion Ispas, Marian Grigore, Ștefan Popa, Ionel Popescu, Bratu Pârvu, Aurel Mincu, Florică Drăghici sau Fănel Țîră”, au menționat oficialii clubului din Giulești.

După acest eveniment, tricourile de joc ale fotbaliștilor vor fi scoase la licitație, iar toate fondurile obținute îi vor fi donate lui Nicolae „Bimbo” Paraschiv, fost jucător exponențial în perioada anilor ‘70-‘80, atunci când Rapid București se lupta să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, „Bimbo” având în prezent o situație financiară dificilă. 

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON