Cazinou web fără depozit aparate de slot câștigător gratuit

  1. Cum Sa Joci La Aparatele De Sloturi Si Sa Castigi Online In 2023: Acesta este un sistem de plăți, care este recunoscut pentru confortul și accesibilitatea sa.
  2. Soft Aparate Jocuri Noroc - Deși numărul spectatorilor străini este mult mai mic decât la Royal Ascot, spectacolul acestor curse nu este mai puțin și uneori mai impresionant.
  3. Ruleta Electronica Populară Jocuri De Cazinou: Pentru un singur lucru, cazinouri regionale atrage clienții din zonele lor locale, de obicei, în termen de aproximativ 30 mile de proprietate, spune Thomas Allen, un analist la Morgan Stanley.

Jocuri de noroc online la cazinou fără depozit

Cele Mai Bune Ruletă Electronica Gratis Online
Thors Hammer procentaj de plată este 96,09%.
Oferte Cazinou Online Fără Depozit Și Fără Depunere Cu Licență În România
Modul distractiv nu este deosebit de amuzant pe cont propriu.
Dacă nu ați încercat să jucați la MyChance Casino înainte, acum este cel mai bun moment pentru a face acest lucru.

Jocuri păcănele electronic aparate

Jocuri De Poker Gratis Texas
Stars Group inovează în mod constant spațiul de poker și inventează noi modalități distractive de a juca cu oameni din întreaga lume, cu jocuri precum turneele Spin & Go, un joc în format hyper turbo cu 3 mâini, care are un premiu aleatoriu selectat înainte de începerea fiecărui joc, jucătorii ocazionali au devenit milionari din aceste fonduri de premii cu jackpot progresiv.
Castiguri Din Spins Gratuite 2023
Deci, dacă vă place dragonii roșii, sakura, panda sau samurai, atunci cu siguranță ar trebui să vă placă Macao.
Română Păcănele Electronic Cu Bani Reali

Lansarea cartii „FSN – un paradox politic (1989-1992). Romania postcomunista”

07 iunie
Lansarea cartii „FSN – un paradox politic (1989-1992). Romania postcomunista”

Joi, 18 aprilie, Editura Pro Universitaria a lansat la Biblioteca Naţională a României primul volum al cărţii „FSN – un paradox politic (1989-1992). România postcomunistă. O istorie a partidelor politice în documente şi interviuri„, avându-i ca autori pe Anne Jugănaru şi Alexandru Radu.

Cartea descrie acţiunile din perioadă post-decembristă, precum şi evenimentele tumultoase derulate atunci. Procesul soţilor Ceauşescu a fost povestit de unul dintre cei mai controversaţi lideri politici şi principalul iniţiator al Frontului Salvării Naţionale, Ion Iliescu. Fostul premier Petre Roman a evocat, la rândul său, modul în care a fost constituit FSN-ul ca organizaţie politică, respectiv în condiţiile dezordinii provocate de o prăbuşire de sistem care a avut loc în câteva ore.

Potrivit autorilor Anne Juganaru şi Alexandru Radu, atmosfera care se desprinde din acest volum este una de confruntare politică, uneori dură, dar care se desfăşoară între oameni cu veritabilă coloană verticală.

La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, Ion Iliescu şi Petre Roman, principalii „actori” ai evenimentelor din decembrie 1989 şi ai celor ce au urmat, prilej cu care au rememorat diferite întâmplări din acea perioadă.

Fostul premier Petre Roman a povestit cum a dormit cu Ion Iliescu pe aceeaşi saltea pentru a păzi caseta cu execuţia soţilor Ceauşescu. Roman şi Iliescu au vorbit, de asemenea, despre procesul cuplului dictatorial şi despre execuţia Ceauşeştilor.

Sergiu Nicolaescu se dusese la un studio al armatei să facă o casetă din caseta reală a procesului. În fine, vine Sergiu Nicolaescu înapoi şi ne dă caseta. Eu dormeam cu Ion Iliescu pe o saltea, într-o cămăruţă în spatele biroului ministrului Apărării Naţionale. Iau caseta, o lipesc de piept cu nişte leucoplast şi ne culcăm împreună ca nu cumva să se întâmple ceva„, a povestit Petre Roman.


Ion Iliescu a vorbit despre execuţia Ceauşeştilor şi a explicat de ce s-a decis ca ei să primească pedeapsa capitală, în contextul în care în ultimii 23 de ani mulţi s-au întrebat dacă nu se putea găsi o altă soluţie în privinţa lor.

Mulţi ne-am pus întrebarea dacă era nevoie de acea măsură radicală, cu execuţia. Aş fi preferat să îi fi păstrat în viaţă şi să fi organizat apoi, în condiţii normale, un proces politic, dar eram sub presiunea momentului. Se trăgea, ne aflam în stare de asediu armat. Deci, a apărut inevitabil o asemenea decizie. (…) Înainte de a emite o judecată fără a lua în considerare condiţiile concrete, conjunctura, evenimentele în care s-au produs evenimentele atunci, e greu„, a motivat Ion Iliescu procesul rapid prin care au fost condamnaţi soţii Ceauşescu la pedeapsa capitală.


Iliescu a povestit că procesul lui Nicolae şi al Elenei Ceauşescu a fost organizat de generalul Stănculescu şi contextul în care regretatul regizor Sergiu Nicolaescu a trebuit să editeze caseta cu execuţia celor doi.

La televiziune, toţi erau înnebuniţi să prezinte procesul iar noi aveam singurul document, caseta. Problema era cu cele două corpuri din care curgea sânge şi atunci Sergiu Nicolaescu s-a dus să facă corectura corespunzătoare. El a plecat, nu mai aveam nicio ştire ce-i cu el, iar Victor Ionescu pedala la telefon «vrem să vedem, daţi-ne caseta!». Până la urmă, Sergiu a reuşit să facă o copie, decupând scena respectivă. Surpriza a fost a doua zi: originalul acestei casete a ajuns în Franţa. Nici acum nu ştim cum s-a realizat acest lucru şi cine anume a făcut aceasta„, a afirmat fostul preşedinte.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON