Cele mai bune blackjack fără depunere noi gratis

  1. Cazinou Web Blackjack Pentru Bani Gratuit: Kicker-ul este folosit pentru a rupe legăturile dintre mâinile de același rang.
  2. Cazinoul Din Constanța - Sau citiți mai multe despre Slotwolf mai întâi.
  3. Rotiri Gratuite Aparate Gratis 2023: Dacă sunteți un fan al sloturilor, veți găsi titluri de top de la Microgaming, NetEnt, ELK Studios, NextGen și multe altele.

Joaca română păcănele electronic

Joacă Jocul De Aparate Cu Căpșuni La Cazinouri Online
Există posibilitatea de a pune o întrebare despre joc, iar dealerul va răspunde imediat..
Jocuri Online Păcănele Cu Fructe Gratis Și Mai Multe Linii De Plată
Deci, dacă sunteți în căutarea unui program VIP pentru a vă bate șosetele, Guts Sports probabil nu este locul unde să mergeți.
Slots Baby este site-ul Slot grooviest în oraș.

Ruletă în franceză

Jocuri Gratis Cazinou Cu Speciale
Când noile jocuri devin disponibile, veți avea o mulțime de timp pentru a le cunoaște.
Cazinouri Pacanele Online In Romania
Aceste măsuri vă vor permite să rămâneți în controlul jocurilor de noroc.
Cele Mai Bune Păcănele Electronice Gratuite Noi În Cazinouri

Lansarea cartii Rostul cuvintelor – Interviurile Observatorului militar

04 decembrie
Lansarea cartii Rostul cuvintelor – Interviurile Observatorului militar

Joi, 28 martie, incepand cu ora 12:00, in Sala de Marmura din Palatul Cercului Militar National a avut loc lansarea volumului „Rostul cuvintelor – Interviurile Observatorului militar”, aparuta gratie colaborarii Editurii Militare cu Grupul Editorial Pro Universitaria – Editura Neverland.

La evenimentul de lansare au participat actorii Stela Polescu, Alexandru Arsinel si Vasile Muraru, ministrul secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul, informare publica si cresterea calitatii vietii personalului, Vasile Costea, reprezentanti ai editurii Militare, coordonatorul colectiei „Artele spectacolului”, Oana Georgescu, si initiatorul acestui volum, redactorul-sef lt.col. Florin Sperlea.

„Cartea aceasta, un proiect care apartine trustului de presa al Ministerului Apararii Nationale, realizat in colaborare cu editura Neverland, contine interviurile publicare in pagina 24 a saptamanalului „Observatorul militar” si este dedicat cu precadere personalitatilor civile, pentru ca noi ne-am propus sa aducem in interiorul acestei publicatii, modele profesionale si umane din toate domeniile de activitate”, a declarat lt.col. Florin Sperlea.

Ministerul secretar de stat Vasile Costea a laudat initiativa „de exceptie” a autorilor, indemnandu-i sa continue sa aiba „tot mai multe initiative” de acest fel.

„Este o initiativa de exceptie care intregeste legaturile dintre armata si personalitatile care, nu numai ca si-au pus gandurile si cuvintele in interviurile acordate, ci face parte din ceea ce inseamna societate civila, din cultura care trebuie sa domine orice spatiu, indiferent ca este de natura militara sau intelectuala. Eu nu pot decat sa laud aceasta initiativa, sa dorim atat trustului de presa cat si Observatorului militar tot mai multe initiative din acest punct de vedere”, a afirmat ministrul Vasile Costea.


In paginile acestei carti, „Rostul cuvintelor – Interviurile Observatorului militar”, cititorii pot gasi peste 100 de interviuri realizate cu actori, academicieni, chimisti, politicieni.


In paginile volumului „Rostul cuvintelor – Interviurile Observatorului militar”, proiect al trustului de presa al MapN, se pot regasi interviuri inedite realizate in perioada 2009-2012 cu personalitati din diferite domenii de activitate.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON