Lansare „Dictionar de management” – Targoviste

02 iunie
Lansare „Dictionar de management” – Targoviste

În ziua de 2 martie 2012 a avut loc un eveniment de mare importanţă în viaţa Societăţii Academice de Management din România şi a Editurii Pro Universitaria.

La Centrul de Conferinţe Internaţionale al Universităţii Valahia din Târgovişte s-au desfăşurat Adunarea Generală a filialei SAMRO Bucureşti şi reuniunea Colegiului Director al SAMRO, prilej cu care au fost lansate „Dicţionarul de management” şi „Minidicţionarele de management” – lucrări ştiinţifice de o valoare excepţională, putem afirma unicat pentru ţara noastră, elaborate de un grup de peste 50 de cadre didactice din cele mai importante universităţi din România: Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea din Craiova.

Cele 20 de capitole ale „Dicţionarului de management” s-au regăsit în tot atâtea minidicţionare, care constituie o veritabilă sursă de informare pentru cadre didactice, doctoranzi, manageri şi specialişti.

Acestea pun la dispoziţia cititorului cunoştinţe din domeniul teoriei managementului, managementului competitivităţii şi benchmarkingului, culturii organizaţionale, întreprenoriatului şi managementului IMM-urilor, managementului bazat pe cunoştinţe, managementului comparat internaţional, managementului economic, comercial, al producţiei şi cercetării – dezvoltării, managementului resurselor umane, marketingului, reengineering-ului managerial, sistemelor organizatoric, decizional, informaţional şi metodologic ori managementului strategic.

Prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu – coordonatorul general al lucrărilor – a punctat obiectivele vizate de elaborarea acestora şi grupurile-ţintă de utilizatori, în timp ce prof. univ. dr. Ion. Verboncu a evidenţiat utilitatea pentru orice categorie de cititori şi conlucrarea fructuoasă cu Editura Pro Universitaria.

De asemenea, prof. univ. dr. Gheorghe Gh. Ionescu şi prof. univ. dr. Constantin Oprean au punctat valenţele ştiinţifice şi educaţionale ale minidicţionarelor de management, pe care le recomandă deopotrivă cadrelor didactice şi studenţilor, cercetătorilor, specialiştilor şi managerilor.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON