Lansare „Managementul apelor subterane”

22 martie
Lansare „Managementul apelor subterane”

Luni, 5 martie 2012, în cadrul Seminarului ştiinţific lunar al Asociaţiei Hidrogeologilor din România (http://www.ahgr.ro) a fost lansat volumul “Managementul apelor subterane„, autori Mircea-Radu Pascu, Vladimir Rojanschi, Florian Grigore-Rădulescu si Giuliano Tevi.

Managementul apelor subterane” este o lucrare importantă consacrată investigării, evaluării şi exploatării raţionale a resurselor de ape subterane elaborată de M. Pascu, V.Rojanschi, G.Tevi, F.G.Rădulescu.

În cadrul lansării, lucrarea a fost prezentată de profesorul Daniel Scrădeanu, preşedintele Asociaţiei Hidrogeologilor din România, care a folosit acest prilej pentru a omagia personalitatea cunoscutului hidrogeolog Mircea Pascu.

Mircea Pascu, membru fondator al A.H.R., autor al unor importante lucrări în hidrogeologia românească, nu a mai avut prilejul să-şi vadă publicată ultima sa lucrare, înainte de începerea evenimentului fiind ţinut un moment de reculegere în memoria domniei sale.

Managementul apelor subterane, o lucrare extinsă (peste 800 pagini), echilibrat construită pe problematica actuală a apelor subterane, a apărut în condiţii grafice de exceptie la editura Pro Universitaria şi va fi un ghid de mare utilitate pentru cei care lucrează în domeniul apelor subterane din România.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON