26 mai 2011, Lansarea cartii „Starea de sanatate a managementului din Romania in 2010”, autori Ovidiu Nicolescu, Ion Verboncu, Marius Profiroiu

22 martie
26 mai 2011, Lansarea cartii „Starea de sanatate a managementului din Romania in 2010”, autori Ovidiu Nicolescu, Ion Verboncu, Marius Profiroiu

Joi, 26 mai, începând cu ora 10.00, sala Taygete a hotelului Radisson Blu din Bucureşti a găzduit lansarea cărţii „Starea de sănătate a managementului din Romania în 2010”, autori prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, prof. univ. dr. Ion Verboncu şi prof. univ. dr. Marius Profiroiu, carte aparută sub sigla editurii Pro Universitaria, parte a grupului editorial Universul Juridic – Pro Universitaria – Editura Neverland.
    Autorii au vorbit pe rând despre evaluarea nivelului de dezvoltare al teoriei şi practicii manageriale din România la nivelul anului 2010, în sine şi comparativ cu alte ţări, precum şi despre faptul că este vitală identificarea principalelor puncte forte şi puncte slabe ale managementului practicat în România. Au fost subliniate dinamica stării managementului în România, precum şi nevoia formulării de priorităţi, coordonate şi recomandări pentru dezvoltarea managementului şi economiei autohtone.
    A mai luat cuvântul şi domnul Constantin Oprean, vicepreşedintele SAMRO, care a văzut ca problemă majoră absorbţia fondurilor europene şi a propus un program de eficientizare a criteriilor de evaluare în toate ramurile economiei de la noi din ţară.
    Cartea este o prezentare a caracteristicilor managementului din România la nivel naţional, al administraţiei publice şi agenţilor economici la nivelul anului 2010, alcătuită pentru publicul larg şi pe înţelesul acestuia.
    Prin prezentarea noilor capitole referitoare la perfecţionarea managementului unităţilor de învăţământ universitar, training-ului şi consultanţei manageriale, autorii aduc cititorilor analizele şi studiile celor mai buni 58 de profesori universitari de management din România.

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON