Lansare de carte – Tratatul de la Trianon. Document esențial care stă la baza Marii Uniri

05 februarie
Lansare de carte – Tratatul de la Trianon. Document esențial care stă la baza Marii Uniri

Marți, 14 iunie, ora 16:30, în incinta Fundației ,,Nicolae Titulescu”, a avut loc lansarea de carte Tratatul de la Trianon. Document esențial care stă la baza Marii Uniri, coordonator: Ion M. Anghel, publicată la editura Pro Universitaria. 

Ion M. Anghel este absolvent al Facultăţii de Drept din Bucureşti și doctor în drept (internaţional şi civil) al Universităţii din Bucureşti. I s-a conferit titlul de doctor honoris causa al Universităţii Valachia – Târgovişte în anul 2007. A participat la cursurile Academiei de Drept Internaţional de la Haga (1966) şi ale Institutului de Drept Umanitar – San Remo (1989). Este membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România (2013). În prezent domnul prof. univ. dr. Ion M. ANGHEL, este preşedintele Asociaţiei Ambasadorilor şi diplomaților de carieră. 

Alături de reprezentanții editurii noastre și de coordonatorul volumului la distinsul eveniment au participat ca invitați speciali: ambasador dr. Traian HRISTEA, director MAE, ambasador Petru PETRA, prof. univ. dr. Dumitru PREDA, Director științific al FET. 

Moderatorul evenimentului a fost prof. univ. dr. Adrian Năstase, Președintele Fundației Europene „Titulescu”. 

 Coordonator: Ion M. Anghel 

Detalii eveniment

Categoria: Lansări de carte

Postează un comentariu

Bucuresti, Bd-ul Iuliu Maniu (212) 862-3680 editura@prouniversitaria.ro

    Facebook
    LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 300 RON